Navigointi Web3.0:n digitaalisilla markkinoilla

Virtual property tours and demonstrations draw more interest in real estate

Alan metaversaalien menojen arvo nousee 61,8 miljardista dollarista vuonna 2022 noin 426,9 miljardiin dollariin vuoden 2027 loppuun mennessä. Laajentaakseen kattavuutta, kattavuutta ja kokemuksia yritykset ja loppukäyttäjät etsivät aktiivisesti tapoja olla osa tätä uutta. paradigma. Tämä kiinnostavana pysymisen pyrkimys synnyttää uusia alustoja ja markkinapaikkoja, jotka avaavat ja muokkaavat kaupan tulevaisuutta.

Mahdollisuuden tutkiminen: Metaversen monipuoliset digitaaliset markkinapaikat

Digitaaliset markkinapaikat metaversumissa laajentavat verkkokaupan näköaloja. Digitaalisten markkinapaikkojen räjähdysmäinen kasvu tässä virtuaalimaailmassa ei ole pelkästään tavaroiden myyntiä verkossa, vaan se ei ole pelkästään verkkokauppaa. kyse on kaupankäynnin uudelleen kuvittelemisesta.

Kuvittele sähköisen kaupankäynnin kokemuksen muuttuvan konkreettiseksi, jossa voit käytännössä tuntea kankaan rakenteen tai nähdä taideteoksen kimaltelevat sävyt mukavasti sohvaltasi. Brändit, kuten Flipkart, Amazon ja Nike, ovat jo asettamassa näyttämölle ja järjestävät ostokokemuksia, jotka ovat aivan vallankumouksellisia. Mutta tämä jatkuu sähköisen kaupankäynnin ulkopuolella. Sen markkinapaikat ulottuvat kiinteistöihin ja tarjoavat virtuaalisen ulottuvuuden, jossa maata ostetaan, myydään ja käydään kauppaa kuten Decentraland. Pelituotteet, digitaalinen taide ja keräilyesineet ovat löytäneet eloisan markkinapaikan NFT:issä, jotka yhdistävät luovuuden ja arvon aiemmin käsittämättömillä tavoilla.

Mutta metaversumi ei muuta vain markkinapaikkojen tyyppiä; se myös määrittelee uudelleen kaupan itse. Kun aikoinaan fyysisestä fyysiseen (P2P) vaihto oli normi, metaversumi on ottanut käyttöön virtuaalisesta fyysiseen (V2P), fyysisestä virtuaaliseen (P2V) ja virtuaalisesta virtuaaliseen (V2V) mallit. Kuvittele ostavasi virtuaalisen esineen, joka muuttuu fyysiseksi kokemukseksi, tai ostavasi musiikkifestivaaleilta jotain, joka avaa virtuaalisen komponentin. Juuri tämä fyysisten ja virtuaalisten ulottuvuuksien sekoittuminen luo uuden rajan. Otetaan NIKEN RTKFT NFT:n myynti. Ne ovat klassinen esimerkki V2V-mallista, joka tunnetaan myös nimellä ”suoraan avatarille” -kauppa, joka muistuttaa ”suoraan kuluttajalle” -mallia, mutta virtuaalisessa kontekstissa.

Keskittyminen siihen, mitä ihmiset voivat käyttää tänään, on Metaversen tie tulevaisuuteen

Miksi ChatGPT loi niin paljon kohua, kun tekoäly on ollut olemassa iät? Koska se oli jotain, jota ihmiset saattoivat käyttää välittömästi ja saivat todellista arvoa vain muutamasta kehotuksesta. Sama pätee Metaverseen. Voittaminen tässä laajassa digitaalisessa maailmassa tarkoittaa usein maanläheisempien tarpeiden täyttämistä ja lisäarvoa tuovien tuotteiden ja palveluiden tarjoamista, joita kuluttajat voivat hyödyntää tänään joko erikseen tai yhdessä fyysisen maailman kanssa.

Brändien, jotka haluavat investoida Metaverseen, tulisi keskittyä asioihin, jotka jo toimivat ja parantamaan niitä mukaansatempaavalla teknologialla. Jopa virtuaalimaailmassa kuluttajien houkutteleminen käyttötapauksiin, jotka resonoivat heidän kanssaan aidosti, on avain tuotteen omaksumiseen ja arvon luomiseen. Tuoreen McKinseyn kyselyn mukaan kuluttajat osoittavat vähemmän innostusta futuristisia tarjouksia kohtaan ja suosivat Metaverse-tuotteita tai -palveluita, jotka vastaavat heidän tavallisia tarpeitaan. Vaikka monet brändit kehittävät mukaansatempaavia, vain digitaalisia ostoskokemuksia, jännitys on enemmän fyysisen maailman ostosten lisäämisessä.

Esimerkiksi muotiteollisuudessa sopivuutta helpottavat virtuaaliset kokeilut herättävät enemmän huomiota kuluttajien keskuudessa, koska ne vähentävät kustannuksia ja tuotteiden palautukseen liittyvää monimutkaisuutta verrattuna tavaroiden ostamiseen pelkästään Avatareilleen. Virtuaalikiinteistökierrokset ja -esittelyt herättävät enemmän kiinnostusta kiinteistöihin, kun taas virtuaalikiinteistöjen ostaminen tai vuokraaminen saattaa saada vähemmän vetoa. Vaikka tämä dynamiikka saattaa kehittyä ajan ja tekniikan myötä, nyt on keskityttävä erillisen todellisuuden luomiseen mutta nykyisen parantamiseen.

Kaupallinen mahdollisuus seuraa kuluttajien käyttäytymistä

Ymmärtämällä asiakkaidensa muuttuvat vaatimukset, historian menestyneimmät tuotemerkit ovat sopeutuneet ja pysyneet merkityksellisinä. Se, mikä tänään saattaa tuntua loogiselta, voi pian muuttua. Joten kaupallisesti kannattava lähestymistapa Metaverselle kuulostaa tältä: katso tarkasti, opi nopeammin ja iteroi jatkuvasti.

Samankaltaiset artikkelit