Argumentit vapaan FTX:n perustaja Sam Bankman-Friedia vastaan ​​saavat karkean vastaanoton liittovaltion valituspaneelissa

Bankman-Fried was extradited to the United States last December from Bahamas

Liittovaltion muutoksenhakutuomioistuin Manhattanilla vaikutti tiistaina suhtautumattomalta väitteille, joiden mukaan FTX:n perustaja Sam Bankman-Fried vapautettaisiin takuita vastaan ​​ennen kuin hänen oikeudenkäyntinsä alkaa kahden viikon kuluttua, jotta hän voisi paremmin valmistautua oikeudenkäyntiin. 2. US Circuit of Appeals kuuli väitteitä Manhattanilla, ja kaikki kolme tuomaria hylkäsivät hänen asianajajansa väitteet, joiden mukaan ensimmäinen lisäys suojelee häntä tuomarin johtopäätökseltä, jonka mukaan hänen toimintansa oli suljettuna vanhempiensa kotiin Palo Altossa, Kaliforniassa, kahdeksan ajan. kuukauden aikana rikkoi hänen 250 miljoonan dollarin takuita.

Bankman-Fried, 31, luovutettiin Yhdysvaltoihin viime joulukuussa Bahamalta syytteeseenpanosta, että hän varasti miljardeja dollareita FTX-asiakkaiden talletuksia, käytti kymmeniä miljoonia yrityksiinsä, spekulatiivisiin sijoituksiin, hyväntekeväisyyslahjoituksiin ja kampanjalahjoituksiin, joiden tarkoituksena oli vaikuttaa. kryptovaluuttasääntely Washingtonissa. Syyttömyytensä kiistänyt Bankman-Fried tuomittiin vankilaan 11. elokuuta. Tuomari Lewis A. Kaplan päätteli, että hän oli yrittänyt vaikuttaa häntä vastaan ​​todistajiin, viimeksi näyttämällä toimittajalle Alamedan toimitusjohtajana toimineen entisen tyttöystävän yksityisiä kirjoituksia. Tutkimus – Bankman-Friedin kryptovaluuttakaupan hedge-rahasto – ennen kuin FTX romahti viime marraskuussa.

Kaplan sanoi äskettäisessä kuulemistilaisuudessa, että Caroline Ellisonin päiväkirjamaiset kirjoitukset olivat sellaisia, joita entinen romanttinen kumppani ei todennäköisesti jakanut kenenkään kanssa ”paitsi loukatakseen, huonontaakseen ja pelotellakseen materiaalin aihetta. ”Bankman-Friedin asianajaja Mark Cohen käski 2nd Circuitiä kumoamaan takuita koskevan kumoamisen, jotta hän voi valmistautua asianmukaisesti oikeudenkäyntiin, joka alkaa valamiehistön valinnalla 3. lokakuuta. Hän sanoi asiakirjoista, että hänen asiakkaansa ei voi enää pääsy on niin suuri, että ne olisivat kolme pilvenpiirtäjää korkeat, jos ne tulostettaisiin yhdeksi pinoksi.

”Et voi valmistautua oikeudenkäyntiin tällä tavalla, teidän kunnianne, et vain voi”, Cohen sanoi. Oikeudenkäyntituomari William J. Nardini oli erityisen tyly arvioidessaan Bankman-Friedin vapautusmahdollisuuksia ja sanoi, että hänen olisi pitänyt harkita sitä. hänen tarpeensa tutkia asiakirjoja ennen kuin ryhtyy toimiin, joiden Kaplan päätteli, että niiden tarkoituksena oli pelotella tai vaikuttaa todistajiin. ”Mutta kuten kuka tahansa, jos on totta, että hän on pelotellut todistajia, hän jossain vaiheessa pettää oman sänkynsä ja hän nukkuu siinä”, Nardini sanoi.

Piirituomari Denny Chin kysyi, oliko ensimmäisen lisäyksen oikeus ”vaikuttaa todistajaan, joka saattaa todistaa sinua vastaan, tai huonontaa sitä. Onko siellä?” ”Ei, teidän kunnianne, ei ole”, Cohen vastasi. Kiertotuomari John M. Walker Jr. sanoi, että Kaplan oli parhaimmassa asemassa päättämään, oliko Bankman-Friedin tarkoitus vaikuttaa tai pelotella todistajia, ja 2. Circuitilla on ”varaa” valtava ja luultavasti suurin määrä kunnioitusta” hänen päätöksiinsä. 2nd Circuit ei heti hallinnut.

Samankaltaiset artikkelit