Astar Network esittelee Astar zxEVM – Digital Transformation News -uutiset

Astar Network is a blockchain firm based in Japan

Cointelegraphin mukaan Japanissa sijaitseva lohkoketjuyritys Astar Network lanseerasi Astar zxEVM:n 5. maaliskuuta 2024. Lanseerauksen odotetaan olevan ensimmäinen kerros-2-ketju, joka integroituu Polygonin AggLayeriin. Uskotaan, että Astar zkEVM on nolla-tietokerroksen 2-ketju, joka voi sallia ketjujen väliset transaktiot Astar- ja Polygon-lohkoketjujen välillä.

”Integraatiomme AggLayeriin ja jatkuva investoinnit kehitykseen vahvistavat Astar zkEVM:n asemaa Japanin web3.0-viranomaisena innovaatioiden, viihteen ja vähittäiskaupan dApps-sovellusten alalla. Astarin asema on Japanin web3-laajentumisen eturintamassa yritys-, vähittäis- ja hallintosektorilla ja kiihtyy. web3.0:n kasvu”, Astar Networkin perustaja Sota Watanabe selitti.

Lähteet paljastivat, että AggLayerin käynnistämisestä ilmoitettiin kuukausi sitten. Lanseerauksen odotetaan yksinkertaistavan hajautettua tietojenvaihtoa käyttäjille ketjujen välillä, Cointelegraph lisäsi.

”Tänään on tärkeä ensimmäinen askel toivottaaksemme yhteisöt tervetulleiksi saumattomaan moniketjuiseen ekosysteemiin. Kun Astar ja monet muut ZK-käyttöiset ketjut otetaan käyttöön pian, Polygon CDK ja AggLayer ovat valmiita tuomaan Internet-laajuisia ominaisuuksia krypton maailmaan”, Sandeep Nailwal, yksi Polygonin perustajista, totesi.

Samankaltaiset artikkelit