Ashiana Housing käynnistää huippuluokan asuntohankkeen eläkeläisille Chennaissa

Ashiana Housing launches a premium residential project for senior citizens in Chennai

Ashiana Housing on ilmoittanut käynnistävänsä Ashiana Vatsalyan, eksklusiivisen premium-asuntoprojektin eläkeläisille Chennaissa. Ashiana Vatsalya, joka ulottuu laajalle 17,9 hehtaarin erinomaiselle maa-alueelle, on suunniteltu luomaan korkealuokkainen senioriyhteisö, joka määrittelee uudelleen eläkkeelle jäämisen.

Projekti sijaitsee Mahindra World Cityssä, jossa on 6,3 hehtaarin maisema-alue sekä 41 900 neliöjalkaa klubitalo, jossa on ruokailutila, kuntosali ja uima-allas. Ensimmäisessä vaiheessa on saatavilla yhteensä 258 yksikköä.

Hankkeen kokonaiskustannukset ovat 400 miljoonaa rupiaa, joten tämä hanke heijastaa yrityksen sitoutumista tarjota vertaansa vailla olevia elämyksiä arvostetuille asiakkailleen.

Ashiana Vatsalyan maa-alue on pysyvästi vuokrattu. Koko projekti rakennetaan 8 vuodessa ja toimitetaan 5 vaiheessa, joista kukin valmistuu noin 2-2,5 vuodessa.

”Olemme innoissamme voidessamme aloittaa tämän matkan Ashiana Vatsalyan kanssa, mikä on osoitus omistautumisestamme huippuluokan asuinkeskuksen luomiseen yksinomaan eläkeläisille”, sanoi Ankur Gupta, Ashiana Housingin yhteinen toimitusjohtaja.

”Tällä hankkeella pyrimme nostamaan rimaa ja asettamaan uusia mittapuita eläkeasumiseen. Ashiana Vatsalyan investointi rahoitetaan ensisijaisesti sisäisillä resursseilla, joita täydennetään 8-10 prosentin lainalla”, hän lisäsi.

Ensiluokkaista elämäntapaa etsiville loppukäyttäjille suunnattu Ashiana Vatsalya tarjoaa useita ainutlaatuisia myyntiehdotuksia, jotka erottavat sen muista markkinoiden tarjouksista. Huomionarvoista on, että 66 % asunnoista on avoimia kolmelta sivulta, mikä tarjoaa runsaasti ilmanvaihtoa ja luonnonvaloa. Lisäksi 55 % asunnoista tarjoaa henkeäsalpaavat näkymät viereiselle järvelle, luoden asukkaille rauhallisen ja viehättävän tunnelman. Sen tavoitteena on tarjota kokonaisvaltaista asumista ja tarjota kulttuuri-, virkistys- ja hyvinvointitiloja, jotka on suunniteltu sekä eläkeläisille että heidän perheilleen.

Projekti rakentuu yhtiön aikaisempien projektien menestykselle, jolloin se myytiin loppuun 900 kappaletta.

Ashiana Vatsalya on Ashiana Housingin kahdeksas senioriasuntohanke maassa ja toinen senioriasuntohanke Chennaissa.

Samankaltaiset artikkelit