Intian teknologinen renessanssi: LG:n QNED-sarja määrittelee LED-televisioiden huippuosaamisen uudelleen – Sponsoroidut uutiset

India's Technological Renaissance: LG’s QNED Series redefines LED TV excellence

Intia on vuosien varrella nähnyt nopeaa teknologian kehitystä eri aloilla. Maan teknologiavetoinen muutos on seurausta useiden tekijöiden yhdistelmästä, mukaan lukien hallituksen aloitteet, internetin levinneisyyden lisääntyminen ja kasvava tekniikkataitoinen väestö.

Intian hallitus on myös tehnyt oman osansa käynnistämällä erilaisia ​​aloitteita Intian muuttamisesta teknologiavoimaiseksi yhteiskunnaksi ja tietotaloudeksi. Nämä aloitteet tarjoavat digitaalista infrastruktuuria, tarjoavat teknisiä palveluita ja edistävät digitaalista lukutaitoa.

Televisio (TV) on edelleen Intian suurin media-alusta sekä kattavuuden että kuluttajien sitoutumisen osalta käytettyyn aikaan. Broadcast Audience Research Councilin (BARC) TV Universen arvioiden mukaan televisio tavoitti 210 miljoonaa kotitaloutta vuonna 2020, mikä tarkoittaa virheellisesti 900 miljoonaa yksilöä.

BARC arvioi 248 miljoonan kotitalouden, jotka kuluttavat lineaarista televisiota vuonna 2026. Se tarkoittaa 76 prosentin televisioiden levinneisyyttä vuonna 2026, kun se vuonna 2020 oli 70 prosenttia. Tämä johtaa siihen, että tarvitaan seuraavan sukupolven LED-televisioita, jotka vahvistaisivat ihmisiä joka kolkassa. ja maan nurkkaan.

Intian TV-tekniikan edistymisen myötä painopiste on nyt siirtynyt mukaansatempaavien ja laadukkaiden katselukokemusten tarjoamiseen katsojille. Yksi viimeisimmistä innovaatioista tässä tilassa on seuraavan sukupolven LED-televisiot, erityisesti LG QNED -sarja.

LG:n QNED-sarja edustaa ”seuraavan sukupolven LED-televisiota” lippulaivateknologiansa ja ominaisuuksiensa ansiosta.

Sarja erottuu joukosta kahden ylivoimaisen tekniikan, Quantum Dot- ja Nanocell-näytön, yhdistämisen ansiosta, mikä takaa rikkaammat ja tarkemmat värit upeassa 4K-resoluutiossa. Se johtaa LED-televisioiden seuraavan sukupolven kehitykseen näiden uuden aikakauden ominaisuuksien ansiosta.

LG QNED -sarjan tehonlähteenä on α7 Gen6 AI 4K, erikoistunut televisioon keskittyvä prosessori, jonka 120 Hz:n virkistystaajuus on yhteensopiva myös huippuluokan pelikokemuksen ja vertaansa vailla olevan äänenlaadun takaamiseksi Dolby Vision & Atmos -kaiuttimilla.

Tässä sarjassa on useita malleja, kuten QNED 75,80,81,83, Mini Led -sarja ~QNED 90 ja ainutlaatuinen 8K QNED 99. Nykyinen malli, jota testataan alansa edelläkävijänä, QNED 83 -sarja ylpeilee olevansa ensimmäinen LED-televisio, joka tarjoaa sekä Dolby Vision- että Dolby Atmos -teknologiaa 120 Hz:n virkistystaajuudella.

QNED 83 -sarjan ytimenä on Quantum Dot- ja NanoCell-tekniikoiden uraauurtava integraatio. Tämä synergia lupaa katsojille vertaansa vailla olevan realistisuuden ja selkeyden visuaaliseen sisältöön, mikä luo uuden huipun näytön laadussa.

Muiden edistyneiden ominaisuuksien, kuten AI Super Upscaling, Local Dimming ja räätälöityjen peliominaisuuksien, tukemana QNED 83 -sarja on valmis määrittelemään kotiviihteen maiseman uudelleen.

: TV integroi Quantum Dot- ja NanoCell-tekniikat, jotka tarjoavat rikkaampia ja täyteläisempiä värejä 4K-resoluutiolla.

: α7 AI -prosessori 4K Gen6 varmistaa responsiivisen suorituskyvyn ja henkilökohtaisen katselukokemuksen. Se on kuin television keskusaivot, jotka tekevät kuvistasi parempia.

: QNED 83 -sarja tarjoaa elokuvamaista grafiikkaa ja mukaansatempaavaa ääntä Dolby Vision & Atmos -kaiuttimillaan.

: α7 Gen6 AI -prosessori optimoi kuvan ja äänenlaadun tarjoamalla virtuaalisia 5.1.2-kanavia mukaansatempaavaa ääntä varten.

: Ominaisuudet, kuten Game Dashboard & Optimiser, AMD FreeSync, VRR ja 120 Hz:n virkistystaajuus takaavat sujuvan pelikokemuksen.

: Älykäs himmennystekniikka minimoi haloefektin ja tarjoaa terävämpiä kuvia. LED-valot sijaitsevat näytön reunojen ympärillä kontrastin parantamiseksi.

Lyhyesti sanottuna LG QNED 83 -sarja edustaa seuraavan sukupolven LED-televisioita Intiassa. Quantum Dot Nanocell Tech Screen -näytön, korkean virkistystaajuuden ja edistyneiden ääni- ja visuaalisten teknologioiden ansiosta se tarjoaa meille vertaansa vailla olevan katselukokemuksen.

Teknologian edistyessä voimme odottaa näkevämme televisioalalla entistä enemmän innovaatioita, jotka parantavat entisestään tapaamme katsoa ja nauttia suosikkisisällöstämme.

Jos haluat lisätietoja, vieraile LG:ssä.

Tämä artikkeli sisältää sponsoroitua sisältöä, joka ei välttämättä kuvasta FinancialExpress.comin riippumatonta mielipidettä tai näkemyksiä. Lisäksi FinancialExpress.com ei ole vastuussa minkään tässä esitettyjen tietojen oikeellisuudesta. Ota yhteyttä valtuutettuun talousneuvojaan ennen kuin teet mitään tämän artikkelin perusteella tehtyjä päätöksiä.

Samankaltaiset artikkelit