Osakemarkkinoiden kohokohta: markkinat päättyvät tasaisesti! Nifty yli 24 300, Sensex alle 80 000; Bank Nifty ja Midcap 100 laskussa yli 200 pistettä – Market News

The Financial Express logo

”Kansainväliset spot- ja kotimaiset kulta- ja hopeafutuurit tekivät perjantaina korkeimmat selvitykset sitten toukokuun, kun Yhdysvaltain heikentynyt taloustiedot auttoivat painostamaan dollaria ja lisäsivät odotuksia Yhdysvaltain keskuspankin koronlaskuista. Perjantaina ja tuki jalometalliharkkoja Yhdysvalloissa loi kesäkuussa odotettua enemmän 206 000 uutta työpaikkaa, viralliset tiedot osoittivat perjantaina”, sanoi Sriram Iyer, Reliance Securitiesin vanhempi tutkimusanalyytikko.

”Tiedot kuitenkin osoittivat myös, että touko- ja huhtikuussa syntyi 111 000 työpaikkaa vähemmän kuin alun perin ilmoitettiin ja työttömyysaste nousi 4,1 prosenttiin ensimmäistä kertaa marraskuun 2021 jälkeen. Tiedot osoittavat selvästi, että Fed on edessään merkittäviä haasteita talouden jatkuessa heikkenemään ja mahdollisesti USA:n taantuman riskeihin nousemaan ja tukemaan kultaa.”

”Päivänsisäisestä näkökulmasta kullan kansainväliset hinnat ovat alkaneet hieman heikommin tänä varhain maanantaiaamuna Aasian kaupankäynnissä mahdollisen teknisen korjauksen vuoksi. Laskua voi kuitenkin rajoittaa Yhdysvaltain keskuspankin lisääntyneet odotukset varhaisista koronlaskuista Yhdysvaltain pehmeiden taloustietojen seurauksena. Markkinat hinnoittelevat tällä hetkellä noin 78 prosentin todennäköisyydellä, että Fed alkaa laskea korkoja syyskuussa, ja hinnoittelua toivotaan toista koronlaskua vuoden loppuun mennessä, Iyer sanoi.

Tämän viikon tärkeimmät laukaisevat tekijät ovat CPI- ja PPI-tietojen julkistaminen kesäkuulta, minkä jälkeen keskuspankin puheenjohtaja Powellin puolivuosittainen todistus rahapolitiikasta senaatin pankkikomiteassa.

Samankaltaiset artikkelit