India Shelter Finance julkaisee 1 200 rupian listautumisannin 13. joulukuuta – IPO-uutiset

India Shelter Finance, IPO, Westbridge Capital, IPO news, offer-for-sale, top news, latest news,

Edullinen asuntorahoitusyhtiö India Shelter Finance vahvisti perjantaina 469-493 rupiaa osakkeelta sen 1 200 miljoonan rupian listautumisannissa.

Neitsytjulkinen numero aukeaa tilattavaksi 13.-15.12. ja ankkurikirja on avoinna yhden päivän tarjouskilpailun 12.12. julkistuksen mukaan.

Listautumisanti sisältää uuden 800 miljoonan ruplan arvoisen osakeannin ja sijoittajien osakkeenomistajien tekemän 400 miljoonan rupian myyntitarjouksen (OFS). OFS:n osakkeita tarjoavat Catalyst Trusteeship Ltd, Madison India Opportunities IV, MIO Starrock, Nexus Ventures III Ltd ja Nexus Opportunity Fund II Ltd.

Tuoreen liikkeeseenlaskun tuotto käytetään tulevien pääomavaatimusten täyttämiseen edelleen lainanannossa ja yleisiin yritystarkoituksiin. Puolet liikkeeseenlaskun koosta on varattu päteville institutionaalisille ostajille (QIB), 35 prosenttia yksityissijoittajille ja loput 15 prosenttia ei-instituutiosijoittajille.
Sijoittajat voivat tehdä tarjouksen vähintään 30 osakkeesta ja sen jälkeen 30 oman osakkeen kerrannaisina.

India Shelter Finance, jota tukevat Westbridge Capital ja Nexus Venture Partners, on vähittäiskauppaan keskittynyt kohtuuhintaisten asuntojen rahoitusyhtiö, jolla on laaja jakeluverkosto ja teknologiainfrastruktuuri.

Yhtiön kohdesegmentti on yrittäjäasiakkaat, jotka keskittyvät ensiasuntolainanottajiin pieni- ja keskituloisille Tier II- ja Tier III -kaupungeissa Intiassa.

ICICI Securities, Citigroup Global Markets India, Kotak Mahindra Capital Company ja Ambit ovat listautumisannin johtajia.

Samankaltaiset artikkelit