Jefferies ylläpitää ”Buy” on Reliance Industries; näkee 21 % nousua – Market News

Sebi, Sebi news, Sebi latest news, Sebi circular, market news

Jefferies säilytti Reliance Industriesin ostoluokituksen ja asetti tavoitehinnaksi 3125 rupiaa, mikä kuvastaa optimistista 21 %:n nousua nykyisestä markkinahinnasta.

Huolimatta siitä, että Nifty menestyi 9 % heikommin kalenterivuonna 2023, Jefferies näkee osakkeessa merkittävää potentiaalia, mikä korostaa sen suotuisaa arvostusta laajempiin markkinoihin verrattuna.

Raportti ennustaa Reliance Industriesin voimakkaan 13 prosentin käyttökatteen kasvua tilivuonna 2025. Raportti ehdottaa erityisesti, että Jio, Reliancen televiestintäalan tytäryhtiö, voisi antaa kaksi kolmasosaa yhtiön osuudesta, mikä johtuu odotetusta tariffikorotuksesta.

Jefferies odottaa myös Jion ja vähittäiskaupan investointien (capex) laskua tilikaudella 2025, mikä on tekijä, jonka katsotaan auttavan parantamaan vapaata kassavirtaa ja lieventämään nettovelan mahdolliseen kasvuun liittyviä huolia.

Raportissa todetaan myös alentunut EBITDA-ennuste tilikausille 2024 ja 2025 vastaavasti 2 % ja 1 %, mikä johtuu online-to-offline (O2O) -segmentin voittojen laskusta.

Jefferies uskoo kuitenkin, että Jion mahdollinen listautuminen ja arvon löytäminen uudella energiasektorilla aiheuttavat Reliance Industriesille kiihtymisen riskejä.

Samankaltaiset artikkelit