Poco X6 -sarjan Intia julkaisu 11. tammikuuta; ensisilmäystiiseri vahvistaa, että kyseessä on Redmi K70E:n uusi tuotemerkki – Technology News

Poco X6 series India launch

Poco X6 -sarja saapuu virallisesti Intiaan 11. tammikuuta 2024, Flipkartin listaus on vahvistettu. Julkaisupäivän paljastukseen liittyy myös Poco X6 Pro:n koko takapaneelin suunnittelu, joka näyttää vahvistavan, että kyseessä on Redmi K70E:n uusi tuotemerkki, joka on linjassa kaikkien ympärillä olevien huhutehtaiden kanssa. Maininta ”sarjasta” viittaa siihen, että valmisteilla saattaa olla useita puhelimia, joista yksi on klassinen Poco X6.

Xiaomi-spin-off-brändi Poco on hypännyt mallistoaan muutaman viikon ajan korostaen erityisesti siruvalintaansa. Tästä syystä Poco X6 -sarjan on vahvistettu saavan ensimmäiset dibit MediaTekin uudessa Dimensity 8300-Ultra -prosessorissa Intiassa. Elleivät asiat muutu aivan viime hetkellä, puhumme tässä nimenomaan Poco X6 Prosta (Poco X6:n oletetaan olevan Redmi Note 13 5G:n uusi tuotemerkki, jolloin se voi laskeutua erilaiseen, huomattavasti vähemmän tehokkaaseen siruun).

Joka tapauksessa teaserissa Pocon brändilähettiläs krikettipelaaja Hardik Pandya nähdään pitelemässä Poco X6 Pron mustaa värivaihtoehtoa. Lisää värejä pitäisi ehdottomasti olla tarjolla.

Poco X6 -sarjan julkaisu Intiassa
Poco X6 -sarjan listaus Flipkartissa

Tammikuu näyttää olevan täynnä puhelinlanseerauksia, varsinkin Xiaomilta. Sen arvokeskeinen Redmi-käsivarsi on valmistautumassa lanseeraamaan Redmi Note 13 -sarjan Intiassa tammikuun 4. päivänä. Vain muutama tunti sitten yritys julkisti Intian HyperOS:n, joka paljasti Xiaomi 13 Pron ja Xiaomi Pad 6:n laitteiden paahtimen. hanki se itse tässä kuussa. Ja nyt Pocon suuri X6-sarjan julkaisu on myös virallinen. Sanomattakin on selvää, että tässä kuussa sataa älypuhelimia ja älypuhelimiin liittyviä ilmoituksia, ja voit olla varma, että FE Tech Bytes tuo sinulle kaikki uutiset ja päivitykset sitä mukaa kuin niitä tapahtuu.

Vielä viimeinen asia ennen kuin allekirjoitamme. Tammikuun 11. päivä on ilmeisesti myös Oppon Reno 11 -sarjan julkaisupäivä Intiassa. Vaikka tuotemerkki ei ole nimenomaisesti vahvistanut sitä, koska kokoonpano tekee maailmanlaajuisen debyyttinsä samana päivänä, Oppon Intia-kohtaiset suunnitelmat ovat tiedossa riittävän pian.

Samankaltaiset artikkelit