Bitcoin yrittää toipua lähes 10 prosentin pudotuksen jälkeen – Digital Transformation News

Reportedly, Bitcoin had rallied to a 21-month high on January 2

Bitcoin yritti toipua jyrkän pudotuksen jälkeen, mikä sai suurimman kryptovaluutan putoamaan jopa 9,22 % aiemmin tällä viikolla. Token ei juuri muuttunut torstaiaamuna Lontoon aikaa, kauppa käytiin noin 43 056 dollarissa ja merkitsi osittaista toipumista keskiviikon pohjalta, mutta silti 6,2 % poissa vuoden huipulta.

Bitcoin oli noussut 21 kuukauden huipulle 2. tammikuuta, ennen tulevaa tammikuun 10. päivän määräaikaa, jolloin Yhdysvaltain arvopaperi- ja pörssikomitea voisi hyväksyä ensimmäisen pörssinoteeratun rahaston, joka on sidottu suoraan omaisuuden spot-hintaan. Token ja laajemmat kryptomarkkinat kaatui äkillisesti keskiviikkona, minkä jotkut arvelivat tapahtuneen sen jälkeen, kun Matrixportin analyytikko Markus Thielen kirjoitti huomautuksessaan odottavansa SEC:n hylkäävän kaikki Bitcoin ETF -ehdotukset tässä kuussa. Coinglassin tietojen mukaan pudotus johti yli 600 miljoonan dollarin positioiden likvidointiin kaikissa suurissa pörsseissä olevissa kryptovaluutoissa. Se on suurin määrä selvitystilaa sitten 11. joulukuuta.

Reaktioon raporttiin Matrixportin perustaja Jihan Wu kirjoitti X:ssä, joka tunnettiin aiemmin nimellä Twitter, että on ”epärealistista uskoa, että Matrixportin raportti saattaisi laukaista biljoonan dollarin markkinat kaatumaan”. ”Bitcoinin historiaa ja tulevaisuudennäkymiä tarkasteltaessa Bitcoinin ETF:n nykyisellä volatiliteetilla ja mahdollisella hyväksynnän epävarmuudella tammikuussa 2024 ei ole lopulta mitään merkitystä”, Wu kirjoitti toisessa viestissä.

Samankaltaiset artikkelit