Filippiinien sääntelyviranomaiset estävät pääsyn Binance-alustaan ​​- Digital Transformation News

SEC said it has requested Google and Meta to prohibit online advertisements from Binance

Filippiinien arvopaperi- ja pörssikomitea estää kryptokaupankäyntialustan Binancen käytön maassa varoittamalla yleisöä rekisteröimättömistä sijoitustuotteista.

Binancen operaattori ei ole rekisteröity yritys Filippiineillä, eikä maailman suurin kryptokaupankäyntialusta ole valtuutettu myymään arvopapereita maassa, SEC sanoi 28. marraskuuta annetussa ilmoituksessa, jonka sääntelijä julkaisi keskiviikkona.

Pääsy Binanceen estetään kolme kuukautta sen jälkeen, kun neuvonta ”annettaisiin filippiiniläisille sijoittajille, joilla on omistusosuuksia Binancesta, sulkea positionsa ja lunastaa sijoituksensa”, sääntelijä sanoi.

SEC sanoi, että se on pyytänyt Googlea ja Metaa kieltämään Binancen verkkomainosten näyttämisen sosiaalisen median käyttäjille Filippiineillä. Se pyysi myös kansallista televiestintäkomissiota ja tieto- ja viestintätekniikan osastoa auttamaan Binancen estämisessä.

”Ne, jotka toimivat Binancen myyntimiehinä, välittäjinä, jälleenmyyjinä tai agentteina, edustajina, edistäjinä, rekrytoijina, vaikuttajina, tukijoina ja mahdollistajina myyessään tai vakuuttaessaan ihmisiä sijoittamaan sen alustaan ​​Filippiineillä, jopa online-keinoin, voidaan tuomita rikokseen. vastuussa”, SEC sanoi.

Tämän kuun alussa Binance Holdings Ltd. ja sen perustaja Changpeng ’CZ’ Zhao myönsivät syyllisyytensä rahanpesun estämiseen ja Yhdysvaltain pakotteiden rikkomiseen ja suostuivat maksamaan 4,3 miljardia dollaria yhdessä Yhdysvaltojen historian suurimmista yrityssopimuksista.

Samankaltaiset artikkelit