Nifty’s Rollercoaster Ride: Volatiliteetti testaa sonnien 21800; Tiedä mitä analyytikot odottavat – CaFE Invest News

Share market this week

Kirjailija: Anand James

Volatiliteetti oli avaintekijä viime viikolla, kun Niftyn omaisuudet heilahtelivat villisti ääripäästä toiseen. Vaikka varhainen nousu uuteen ennätyshuippuun vaikutti normaalilta, sen käännös alaspäin pian sen jälkeen lisäsi romahduksen pelkoa, ennen kuin härät ja löytöjen metsästäjät keräsivät tarpeeksi rohkeutta puolustaakseen 21300-alueella ja onnistuivat lopettamaan viikon tasaisesti. .

Kuitenkin käsitykseni on, että ensi viikolla ei keskity 21300:aan, vaan 21800:aan, sillä se testaisi 21300:n pomppimiseen osallistuneiden ostajien voimaa ja vakaumusta. Avaamme kuitenkin Viikko on positiivinen, koska lauantain erikoisistunto on päättymässä jatkeena perjantain aamutähtien kynttilänjalkojen muodostukselle.

Ja silti, emme ole tarpeeksi varmoja kiivetäksemme takaisin lentoradalle 22240-22400, jota olimme seuranneet viimeisen kahden viikon ajan. Palaamme tähän rakenteeseen, kun näemme päivän tai kaksi yli 21800:n, kun taas suositeltu näkymä odottaa parhaimmillaan sivuttaisliikettä tai hidasta pudotusta 20900:n läheisyyteen.

Nifty Bank näki sillä välin hintakehityksen vihdoin saavuttavan analyytikot NIIM-pakkauksen arviot, jotka olivat saatavilla tammikuun alussa, vaikka se vaati HDFC Bankin vihdoin kallistamaan vaakaa.

Lasku on kuitenkin mahdollistanut indeksin osatekijöiden ryhmittelyn uudelleen, ja näyttää asettanut indeksin paremmalle heilahtelulle, mahdollisesti tavoite 49000, 7 %:n nousupotentiaali tästä eteenpäin. Huonot merkit saattavat olla lähellä 45 000. Tämä maalaa toisenlaisen kuvan, jonka Niftyn asetukset saisivat meidät uskomaan. Mutta kun otetaan huomioon, että Nifty Bank muutti laajempien markkinoiden omaisuuksia, indeksin nousu voi nopeasti parantaa tunteita.

Rupia on myös mainittava tällä viikolla, kun välibudjettipäivä lähestyy. USDINR oli jo siirtynyt alemmas, mutta avaintaso 82,78 pysäytti vauhdin ja pudotti hinnat takaisin yli 83:n. Valuuttapari on nyt jumissa lähellä tahmeaa aluetta 83,1-83,17, mutta edellisen viikon volatiliteetin vuoksi mahdollisuudet murtautua pidemmälle. 82.78-83.4 vaaditaan suuntaamiseen, ovat korkeammat.

Samankaltaiset artikkelit