Davos 2024: WEF sanoo, että luottamuksen uudelleenrakentaminen on mahdollista vain yhteistyöllä Davosin päätyttyä – World News

Davos 2024, World Economic Forum, World Economic Forum Annual Meeting 2024, top news, latest news, business news,

Viisipäiväinen Maailman talousfoorumin vuosikokous 2024 päättyi perjantaina vetoomuksella globaaleihin johtajiin, jotta he tekisivät yhteistyötä luottamuksen palauttamiseksi, talouden elvyttämiseksi ja väärien tietojen, yhteiskunnallisen polarisoitumisen, ilmastonmuutoksen ja konfliktien riskien torjumiseksi.

”Tämän vuoden kokous tuli kriittisellä ja monimutkaisella hetkellä. Globaalin lämpötilan nousu, edelleen hauras talous ja turvallisuushaasteet, jotka eivät sido rajoja, osoittavat, että yksin ei ole mahdollista kasvaa”, WEF:n puheenjohtaja Borge Brende sanoi.

”Kaikki tämä tekee luottamuksen uudelleen rakentamisesta erittäin tärkeää, ja voimme tehdä sen vain tekemällä yhteistyötä”, hän lisäsi. Brende sanoi, että kokoukseen osallistui lähes 3 000 globaalia johtajaa, mukaan lukien 350 hallituksen pääjohtajaa, ja yli 80 kansalaisjärjestöä kokoontui myös tänne keskustelemaan Ukrainan rauhansuunnitelmasta.

”Yhteistyö voi aina tuottaa tulosta ja toivotaan, että edistymme merkittävästi talouden elvyttämisessä ja turvallisuusongelmien ratkaisemisessa”, hän sanoi.

Samankaltaiset artikkelit