Bright Money kerää 62 miljoonaa dollaria oman pääoman ehtoisia lainarahoitusta

dollar

Fintech-yritys Bright Money kertoi keskiviikkona, että se on kerännyt 62 miljoonan dollarin (noin 515 miljoonaa rupiaa) rahoitusta sijoittajien kytkimeltä. Sillä on noin 95 prosenttia työntekijöistä Intiassa. Rahoitus sisältää 50 miljoonan dollarin velan Encina Lenderiltä. Rahoitus ja 12 miljoonan dollarin oma pääoma, joita johtavat Alpha Wave, Hummingbird ja PeakXV, Bright Money sanoi keskiviikkona antamassaan lausunnossa.

Encina Lender Finance tarjoaa lainaratkaisuja kuluttajille ja kaupallisille erikoisrahoitusyhtiöille kaikkialla Yhdysvalloissa ja Kanadassa.” Rahoitusta käytetään luomaan vankkoja tiimejä tuotekehityksen, teknologian, analytiikan ja tukitoimintojen, kuten vaatimustenmukaisuuden ja asiakaspalvelun, kaltaisten toimintojen osalta”, Bright Money co. -perustaja ja toimitusjohtaja Petko Plachkov sanoi lausunnossaan Bright Money -sovellus auttaa kuluttajia selviytymään velasta tekoälyn ja koneoppimisen avulla.

Mobiilisovellus yhdistää kaiken tekniikan, jota tarvitaan velkojen hallintaan ja niistä eroon pääsemiseen. Yritys tarjoaa luottopisteiden rakentamista, automatisoituja velanmaksusuunnitelmia, taloussuunnittelua, budjetin suunnittelutyökaluja ja jälleenrahoituslainoja jne. Bright Moneylla on tällä hetkellä yli 180 työntekijän tiimi, jolla on suurin osa ydintuote-, teknologia-, data-, markkinointi- ja palvelutiimeistä. , kaikki perustuvat Intiasta, lausunnossa todettiin.

Samankaltaiset artikkelit