IND vs PAK Asia Cup 2023: Rain pelasi jälleen Intian ja Pakistanin ottelun aikana; Peli jatkuu huomenna 24.2 kierroksesta

India vs Pakistan, Asia Cup 2023, India cricket team, Pakistan cricket team, ind vs pak 2023, asia cup super four, ind vs pak super four scenario

Ajoittainen sade häiritsi odotetun Aasian Cupin välienselvittelyä Intian ja Pakistanin välillä Colombossa Sri Lankassa. Sateen keskeytyshetkellä Intia oli saavuttanut 147 kahdella 24,1 kierrossa. Ottelua jatketaan seuraavana päivänä, maanantaina, klo 15 paikallista aikaa.

Tämä aikataulumuutos tarkoittaa myös sitä, että Intia kohtaa Sri Lankan seuraavassa Super Four -kohtauksessaan tiistaina, vajaat 24 tuntia Pakistanin ottelun päättymisen jälkeen.

Ennen sateen väliintuloa Virat Kohli ja KL Rahul olivat pisteillä 8 ja 17 vastaavasti, kun aloittaja Rohit Sharma (56) ja Shubman Gill (58) tekivät vahvoja esityksiä, jotka molemmat saavuttivat vaikuttavat puoli vuosisataa.

Intia-Pakistan Asia Cupin avausottelu oli aiemmin peruttu huonojen sääolosuhteiden vuoksi. Sade on ollut jatkuva huolenaihe Aasian Cupin Sri Lankan osuuden ajan, ja pääkaupungissa odotetaan sateiden jatkuvan.

Asian Cricket Councilin päätös varata varapäivä vain sunnuntain otteluun ja finaaliin on herättänyt kiistoja krikettiyhteisössä.

(PTI:n tuloilla)

Samankaltaiset artikkelit