Binance myy Venäjän liiketoiminnan julkistamattomalla hinnalla

It’s believed that many Western companies have agreed to sell their Russian assets

Kryptovaluuttapörssi Binance ilmoitti keskiviikkona myyvänsä Venäjän-liiketoimintansa vasta käynnistetylle pörssille CommEXille, ja siitä tulee viimeisin Moskovasta vetäytynyt yritys sen jälkeen, kun maa aloitti sodan Ukrainaa vastaan.

Maailman suurin kryptovaluuttapörssi Binance ei paljastanut kaupan taloudellisia yksityiskohtia. Yhtiö ilmoitti, ettei sillä ole jatkuvaa myyntitulojen jakoa, eikä sillä ole optiota ostaa takaisin yrityksen osakkeita. ”Kun katsomme tulevaisuuteen, ymmärrämme, että Venäjällä toimiminen ei ole yhteensopivaa Binancen noudattamisstrategian kanssa”, Chief Compliance Officer Noah Perlman sanoi viittaamatta Ukrainan sotaan, jota Venäjä kutsuu ”erityissotilaaksi operaatioksi”.

Binance sanoi myös, että kaikki sen nykyisten venäläisten käyttäjien omaisuus oli turvassa ja että käyttäjien siirtyminen tapahtuu järjestyksessä. Myyntiprosessi kestää jopa vuoden, se lisäsi. CommEX on verkkosivustonsa mukaan keskitetty kryptovaluuttapörssi, jota tukevat kryptopääomasijoittajat. Yhtiö aloitti pörssin vasta tiistaina. Se ei vastannut Binance-kauppaa koskevaan kommenttipyyntöön.

Monet länsimaiset yritykset, mukaan lukien Renault, Shell, McDonald’s ja muut, ovat suostuneet myymään venäläisomaisuutensa tai luovuttamaan ne paikallisille johtajille ryhtyäkseen toimiin Ukrainan sodan vuoksi asetettujen pakotteiden noudattamiseksi ja reagoidakseen Kremlin uhkauksiin. ulkomaalainen omaisuus voidaan takavarikoida.

Samankaltaiset artikkelit