Kiinan virkamies Xiao Yi epäi korruptiosta

: Xiao Yi is an ex-member of the Political Consultative Conference Party Group

Cointelegraphin mukaan Kiinan hallituksen virkamies on tuomittu elinkautiseen vankeuteen laittomasta liiketoiminnasta. Uskotaan, että laittomaan toimintaan kuului 2,4 miljardin Kiinan yuanin (329 miljoonan dollarin) Bitcoinin (BTC 26 026 dollarin) kaivosyrityksen johtaminen asiaan liittymättömien korruptiosyytteiden vuoksi.

Paikallisten tiedotusvälineiden näkemysten perusteella Hangzhoun kaupungin kansantuomioistuin tuomitsi 22. elokuuta 2023 Xiao Yin, Jiangxin maakunnan poliittisen neuvoa-antavan konferenssin puolueryhmän entisen jäsenen, elinkautiseen vankeuteen korruptiosta ja vallan väärinkäytöstä.

Lähteet paljastivat, että Stem syytettiin salaukseen liittymättömästä lahjontatoiminnasta vuosina 2008–2021. Odotetaan, että heitä syytetään myös vuosilta 2017–2021 perittyjen sähkömaksujen väärinkäytöstä Jiumu Group Genesis -yhtiölle taloudellisten ja sähköapujen antamisesta. Technology, Fuzhoun kaupungissa sijaitseva yritys, Cointelegraph lisäsi.

”Yi myönsi syyllisyytensä ja katui, palautti aktiivisesti varastetut varat, ja kaikki lahjukset ja niiden voitot on takavarikoitu”, Cointelegraph päätti.

Samankaltaiset artikkelit