Coinstore paljastaa EARN-ominaisuuden, jonka avulla käyttäjät voivat ansaita digitaalisista varoista

Going by Coinstore’s official website, it offers compliance licenses

Salauspörssi Coinstore on ilmoittanut EARN-varainhallintaratkaisunsa lanseeraamisesta käyttäjille. Raporttien mukaan julkaisutapahtuma järjestettiin James Tohin, globaalin liiketoiminnan kehitysjohtajan, Coinstoren, Manfred Chew’n, liiketoimintakehityksen apulaisjohtajan, Coinstoren, Jide Fasholan, teknisten integraatioiden johtajan, Cardano Foundationin, Daniel Oonin, DeFin johtajan läsnä ollessa. Algoland Foundation ja Liu Yang, MetaTrust Labsin perustaja

Virallisen julkaisun mukaan EARN-ominaisuuden avulla käyttäjät ja laitokset voivat ansaita passiivisia tuloja digitaalisista varoistaan ​​tarjoamalla korkeaa tuottoa. Ymmärrettyjen tietojen mukaan EARN:n on kehittänyt Coinstoren kvanttitiimi, ja se on integroitu Coinstoren ekosysteemiin tarjoamalla token-sovellusskenaarioita.

Uskotaan, että EARN-ominaisuuden avulla käyttäjät voivat maksimoida digitaalisen omaisuutensa sijoittamalla ne kiinteäksi kaudeksi saadakseen tuottoa. Lähteet viittaavat siihen, että käyttäjät voivat lukita digitaalisen omaisuutensa valitsemalleen kaudelle ja lunastaa sijoitetun summan korkoineen toimikauden lopussa. Lisäksi EARN-ominaisuuden uskotaan tarjoavan myös Web3.0-toimintoja, kuten NFT-lompakoita, omaisuuden hallintaa ketjussa ja turvallisuutta Web3.0-kokemuksen tarjoamiseksi käyttäjille.

”Coinstoren brändiuudistuksen tavoitteena on olla ratkaisu krypton harrastajille tarjoamalla digitaalisia omaisuuspalveluita. Odotamme innolla EARN-ominaisuuden esittelyä Token2049:ssä, jossa globaalin kryptoyhteisön pitäisi saada pääsy uusimpaan tuotteeseemme. Coinstore aikoo käynnistää spot-kaupan, futuurikaupan ja johdannaislupauksen pian”, Coinstoren toinen perustaja Jennifer Lu sanoi.

Samankaltaiset artikkelit