Parlamentin rikkominen: Uusi video näyttää kansanedustajat puskemassa Lok Sabhaan hyökännyt tunkeilijaa | KATSO – Intia-uutiset

Parliament breach video shows MPs manhandling intruder.

Uusi video, joka liittyy Lok Sabhan turvallisuusrikkomukseen aiemmin keskiviikkona, näyttää joukon Lok Sabhan kansanedustajia, jotka ympäröivät parlamenttiin tunkeutunutta tunkeilijaa, joka häiritsi menettelyjä ja hakkasi häntä mustavalkoiseksi. Kaksi henkilöä rikkoi eduskunnan turvallisuutta ja avasi kanistereita, jotka puhalsivat ulos keltaista savua.

Aiemmin kerrottiin, että Lok Sabhan jäsenet pitivät kahta henkilöä vangittuna ja sanoivat, että paikalla oli vain vähän tai ei ollenkaan turvahenkilöstöä suojelemassa heitä. Lok Sabhan puhemies Om Birla kertoi myöhemmin, että molemmat henkilöt oli pidätetty ja heitä kuulusteltiin.

”House ei pysähtynyt silloin, ei pysähdy nyt”: Puhemies Om Birla Lok Sabhan kokoontuessa uudelleen parlamentin turvaloukkauksen jälkeen

Koska turvallisuus parlamentissa osoittautui riittämättömäksi, henkilöstä kiinni tarttuneet kansanedustajat löivät ja löivät tunkeilijaa, ja jotkut kansanedustajat jopa vuorollaan kulkivat hänen kanssaan. Kun yksi kansanedustaja veti häntä hiuksista, muiden nähtiin läimäyttävän ja lyövän häntä.

Aiemmin päivällä parlamentissa tapahtunut massiivinen turvallisuusloukkaus järkytti kansakuntaa, kun yksi henkilö hyppäsi vierailijoiden gallerialta talon lattialle ja nosti iskulauseita. Toinen hänen työtoverinsa kuulemma roikkui vieraiden galleriassa. Molemmat avasivat savukanistereita, jotka täyttivät talon keltaisella savulla.

: Turvaloukkaus Lok Sabhassa parlamentin hyökkäyksen vuosipäivänä, 2. pidetty | Katso video

Kun parlamentti kokoontui uudelleen klo 14.00, puhemies Om Birla vakuutti jäsenille, että savu ei ollut vaarallista. Erillisessä välikohtauksessa Delhin poliisi pidätti kaksi mielenosoittajaa Transport Bhavanin ulkopuolella lähellä parlamenttia iskulauseiden nostamisesta ja samankaltaisten savukanisterien käyttöönotosta.

Molempiin tapauksiin osallistuneet neljä henkilöä on tunnistettu: Sagar Sharma, Manoranjan D, Neelam ja Amol Shinde. He ovat tällä hetkellä Delhin poliisin pidätettynä, ja tutkinta on käynnissä.

Samankaltaiset artikkelit