NBFC:t tarvitaan kaikissa muodoissa ja koossa: Shriram Fin

NBFCs needed in all forms & sizes: Shriram Fin

Shriram Financen varapuheenjohtaja Umesh Revankar sanoi perjantaina, että luottokulttuurin rakentamiseksi tarvitaan kaikenlaisia ​​ja -kokoisia lainanantajia.

”Mielestäni tarvitsemme NBFC:itä ja jopa kaikenmuotoisia ja -kokoisia pankkeja tavoittaaksemme ja rakentaaksemme luottokulttuuria. Muuten palaamme taas epäviralliseen sektoriin”, Revankar sanoi Assochamin järjestämässä tapahtumassa.

”Joten, en usko, että niin monien ihmisten tavoittamiseksi on valvontaa tai sääntelyä. Laaja sääntely on enemmän kuin riittävä, hän lisäsi.

Sillä välin Intian keskuspankin entinen varapääjohtaja SS Mundra sanoi, että riskiin perustuva lähestymistapa saattaa olla tarpeen, kun säännellään ei-pankkitoiminnallisia rahoitusyrityksiä.

”Suurin osa NBFC:istä on joko monoliini- tai kaksilinjaisia, ja vain harvat ovat erikoistuneita. Jos tämä on todellisuutta kentällä, on katsottava, onko varaa riskisuhteisen sääntelyn käyttöönotolle, Mundra sanoi.

Viitaten viimeaikaisiin tapauksiin, joissa heidän ehdotuksensa ovat aiheuttaneet levottomuutta alalla ja päätöksiä, jotka kumottiin tai peruttiin, Mundra vaati ”itsetutkistelua” rahoitusalan sääntelyviranomaisten keskuudessa. Toisaalta alan toimijoiden on myös pohdittava erilaisia ​​näkökohtia.

Viitaten viimeaikaisiin tapauksiin, joissa heidän ehdotuksensa ovat aiheuttaneet levottomuutta alalla ja päätöksiä, jotka kumottiin tai peruttiin, Mundra vaati ”itsetutkistelua” rahoitusalan sääntelyviranomaisten keskuudessa. Toisaalta alan toimijoiden on myös pohdittava erilaisia ​​näkökohtia, hän lisäsi.

Samankaltaiset artikkelit