Zaggle näkee tasaisen debyytin pörssissä

zaggle ipo listing

Zaggle Prepaid Ocean Services teki tasaisen avauksen NSE- ja BSE-pörsseissä kotimarkkinoiden epävakauden keskellä. Osake debytoi NSE:ssä 164 Rs:ssa, mikä on myös emissiohinta.

Zaggle IPO merkittiin 12,86 kertaa. Qualified Institutional Buyers (QIBs) -kategoria merkittiin 16,94-kertaisesti, ei-instituutiosijoittajille tarkoitettu osuus sai 9,16-kertaisen merkinnän ja Retail Individual Investors (RIIs) -kiintiö ylimerkittiin 6,15-kertaisesti. Listautumisannissa lasketaan uusi 23 902 439 osaketta, joiden yhteenlaskettu arvo on 392 miljoonaa rupiaa, ja tarjous (OFS), jonka järjestäjät luovuttavat 10 449 816 osaketta, yhteensä 171,38 rupioita.

”Zaggle on ainutlaatuinen toimija fintech-alalla, mutta se on voimakkaasti riippuvainen kolmansista osapuolista, ja sen kassavirta on viime vuosina ollut negatiivinen ja kannattavuus on heikentynyt. Myös listautumisannin arvostus oli korkea. Sijoittajien tulisi poistua positioistaan, mutta niiden, jotka haluavat pitää kiinni jonkin verran voittoa saadakseen, tulisi säilyttää stop loss 148 rupiassa”, sanoi Shivani Nyati, Swastika Investmartin varallisuusjohtaja.

Tietoja Zaggle Prepaid Ocean Services -palveluista

Vuonna 2011 perustettu Zaggle Prepaid Ocean Services on merkittävä toimija business-to-business-to-customer (B2B2C) -segmentissä. Yritys on erikoistunut toimittamaan fintech-tuotteita, mukaan lukien prepaid-kortit ja ohjelmisto-as-a-service (SaaS) -ratkaisut yritysasiakkaille eri toimialoilla. ZPOSL:llä on erottuva asema SaaS- ja fintech-ekosysteemien lähentymisessä. Se tarjoaa kattavan SaaS-alustan, joka on suunnattu vastaamaan keskeisiin liiketoiminnan toimintoihin, kuten liiketoiminnan kulujen hallintaan (joka kattaa kulut ja toimittajan hallinnan), palkkioiden ja kannustimien hallintaa sekä työntekijöille että kanavakumppaneille sekä asiakkaan sitouttamisen hallintajärjestelmä (CEMS).

Samankaltaiset artikkelit