Piramal Enterprises ja Raymond ovat edelleen HDFC Securitiesin viikon paras valinta; Tässä syy – CaFE Invest News

Black piggy bank

Sen jälkeen, kun vauhtia on noussut etäisyydellä rajoittuneesta toiminnasta neljän viimeisen harjoituksen aikana. Nifty luisui jyrkästi heikoksi uusilta kaikkien aikojen ennätyksistä 22249 tasosta keskiviikkona ja päätti päivän 141 pisteen laskussa. Positiivisen avauksen jälkeen Nifty nousi edelleen istunnon alkupuolella ja saavutti uuden kaikkien aikojen ennätyksen. Myöhemmin markkinat siirtyivät vaihteluvälin liikkeelle puolivälissä, ja istunnon myöhemmässä osassa nähtiin voimakasta päivänsisäistä myyntiä.

Päiväkaavioon muodostui pitkä karhukynttilä, joka on nielaissut edellisen istunnon positiivisen kynttilän. Teknisesti tämä kuvio merkitsee laskevan nielun muodostumista korkeuksissa. Normaalisti tällainen muodostuminen kohtuullisen nousun jälkeen osoittaa markkinoiden lyhytaikaista huippukääntökuviota.

Nouseva kaaviokuvio, kuten korkeammat ylä- ja alaosat, jatkui päivittäisen aikavälikaavion mukaisesti ja keskiviikon heilahdushuippua 22249 voidaan nyt pitää sarjan uutena korkeampana huippuna. Näin ollen lyhyen aikavälin heikkoutta voidaan odottaa ja seuraavaksi alempia tukia seurataan tasoilla 21850-21750.

PEL:n (Piramal Enterprises Ltd) viikoittainen aikakaavio osoittaa osakekurssin nousevan tällä viikolla. Osakekurssi näyttää muodostaneen viimeisen kahden viikon aikana tärkeän pohjan kääntymiskuvion, mikä osoittaa edellisen laskutrendin päättymistä. Osakekurssi on nyt asetettu alaspäin suuntautuvan trendilinjan vastustuskyvyn ratkaisevan nousun reunaan 918-920 tasoilla viikkokaavion mukaan. Volyymi on alkanut nousta osakekurssin nousun myötä ja viikoittainen suhteellinen voimaindeksi osoittaa positiivista viitettä. Ostaminen voidaan aloittaa PEL:ssä CMP:ssä (923), lisätä laskuja 890 Rs:iin ja odottaa 995 ja 1075 rupiaa nousevia tavoitteita seuraavien 3–5 viikon aikana. Tee 865 Rs:n stoploss.

Osakekurssi on osoittanut vaihteluväliin sidottua toimintaa parin viime kuukauden aikana, mutta se on nähnyt keskiviikkona ratkaisevan nousun keskittyessä ja sulkeutunut. Suuremman asteen positiivinen kuvio, kuten korkeammat yläosat ja alaosat, on ennallaan ja osakekurssi on nyt nousemassa korkeamman pohjan muodostumisen jälkeen joulukuussa. Volyymi on alkanut kasvaa ja viikoittainen suhteellinen voimaindeksi osoittaa positiivista indikaatiota. Ostaminen voidaan aloittaa RAYMONDissa CMP:ssä (1869), lisätä laskuja 1 810 rupiaan ja odottaa 2025 ja 2150 rupiaa seuraavien 3–5 viikon aikana. Tee 1 748 Rs:n stoploss.

Samankaltaiset artikkelit