Gurugramin kiinteistö sai suuren kasvun uuden Metro Rail -projektin myötä

Gurugram's real estate set for major boost with new Metro project

Pääministeri Narendra Modi laski tänään Gurugram Metro Rail -hankkeen peruskiven historiallisessa hankkeessa, jonka tarkoituksena oli määritellä uudelleen Gurugramin kaupunkimaisema ja taloudelliset näkymät. Tämä merkittävä tapahtuma aloittaa visionäärisen projektin, joka lupaa parantaa yhteyksiä, vähentää liikenneruuhkia ja vahvistaa merkittävästi kiinteistösektoria Gurugramissa ja lähialueilla.

Gurugram Metro Rail -hanke, Haryanan hallituksen ja Intian hallituksen yhteisyritys, käsittää 26,65 km:n metron jatkosilmukan Huda Cityn metroasemalta (nykyisin Millennium City Center -metroasema) Cyber ​​Hubiin. Tämä kunnianhimoinen 5 452 miljoonan ₹:n aloite on suunniteltu kattamaan koko vanhan Gurugram-alueen, mukaan lukien strateginen 1,85 kilometrin pituinen Dwarka Expressway -väylä.

DLF Ltd:n yhteinen toimitusjohtaja ja liiketoimintajohtaja Aakash Ohri kommentoi samaa: ”Gurugramin nykyaikainen infrastruktuuri ja laadukkaat asuintilat erottavat sen muista, mikä tekee siitä houkuttelevan kohteen niille, jotka etsivät ylivertaista elämänlaatua. ja sijoitusmahdollisuuksia. Uusi metroreitti edustaa merkittävää edistystä Gurugramin infrastruktuurissa, mikä vahvistaa sen mainetta ihanteellisena asuin-, työ- ja vapaa-ajankohteena. Tasokkaat kaupunginosat ja eloisa sosiaalinen kohtaus Gurugram on pitkään houkutellut monikansallisia yrityksiä ja nuoria ammattilaisia. Tämä uusi metroreitti ei ainoastaan ​​paranna yhteyksiä, vaan myös myötävaikuttaa Gurugramin kaupunkimaiseman uudistamiseen, mikä lisää entisestään sen vetovoimaa yritysjohtajien, ammattilaisten ja sijoittajien keskuudessa.

Tämä hanke sai unionin hallituksen hyväksynnän kesäkuussa 2023, mikä korosti valtion sitoutumista tarjoamaan merkittävää taloudellista tukea Gurugramin infrastruktuurin parantamiseen. Gurugram Metro Rail Ltd (GMRC) on perustettu valvomaan tämän muutosprojektin toteutusta, varmistaen tehokkaan rahastonhallinnan ja pääoman sen kehittämisessä.

Elan Groupin toimitusjohtaja Ravish Kapoor kertoi näkemyksensä: ”Pääministerin Gurgaonin metrohankkeen laajentamisen peruskiven muuraustilaisuus on merkittävä virstanpylväs yhteyksien ja infrastruktuurin vahvistamisessa alueella. Tämä kehitys on ratkaisevan tärkeää kaupunkien laajentumiselle, mikä vapauttaa valtavat mahdollisuudet talouskasvulle. Integroimalla Gurgaonin saumattomasti laajempaan Delhi NCR (National Capital Region) -verkostoon, metrojärjestelmä toimii dynaamisena voimana, joka edistää kaupallisen kiinteistökehitystoiminnan kasvua ja menestystä Gurgaonissa ja sen ympäristössä ja samalla parantaa kaupunkikokemusta asukkaille ja vierailijoille. yhtälailla.”

ACE:n toiminnanjohtaja Sorab Agarwal huomautti: ”Gurgaon, osavaltion taloudellinen keskus, houkuttelee 70 prosenttia Haryanan vuotuisista investoinneista. Tämä on ollut katalysaattori suurille infrastruktuuri-investoinneille Gurgaonissa nopean talouden ja väestön kasvun varalle. Uusi metroyhteys yli 5 000 000 rupian investoinnilla auttaa rakentamaan tehokkaan joukkoliikennejärjestelmän, joka palvelee kaupungin nopeasti kasvavaa sosioekonomista perustaa. Ace on ollut edelläkävijä Intian infrastruktuurin rakentamisessa lähes 3 vuosikymmenen ajan, ja metron laajennus Gurgaonissa on tervetullut askel eteenpäin kansakunnan rakentamisprosessissa.

Anarockin viimeaikaisten havaintojen mukaan asuntojen myynti Gurugramissa kasvoi 13 prosenttia 36 970 asuntoon vuonna 2023 edellisen vuoden 32 615 asunnosta. Gurugram Metro Rail on valmis katalysoimaan tätä kasvua entisestään ja houkuttelemaan lisää ostajia hotspot-vyöhykkeille, kuten New Gurugram, Dwarka Expressway ja Southern Peripheral Road, jotka ovat jo kokeneet merkittäviä pääoman arvon nousuja.

Smartworld Developersin toimitusjohtaja Vivek Singhal kommentoi näkemyksensä: ”Taloudellisten toimintojen, yhteyksien ja infrastruktuurin kehityksen lähentyminen on johtanut Gurugramin nopeaan kasvuun ja kaupungistumiseen, mikä on tehnyt siitä kansallisten ja monikansallisten yritysten, alan johtajien, vähittäiskaupan keskipisteen. tiloja ja pilvenpiirtäjiä. Tätä kehitystä täydentävä Gurugram-metrolaajennus on merkittävä virstanpylväs kaupungin matkalla kohti entistä yhdistettävämpää, saavutettavampaa ja kestävämpää kaupunkikeskusta, ja se yhdistää Gurugramin eri osat saumattomasti olemassa olevaan metroverkkoon tarjoamalla tehokkaan ja ympäristöystävällisen liikenteen. järjestelmä työmatkailijoille Gurugramissa. Lisäksi Gurugramin laajennettu metrokäytävä on valmis määrittelemään kaupunkimatkailun uudelleen, edistämään osallisuutta ja herättämään asuinkiinteistöjen kysyntää sekä elvyttämään kaupallista ja vähittäiskauppaa erityisesti Dwarka Expresswayn aiemmin vajaapalvetuilla sektoreilla.

Kehittäjät sanovat, että Gurugram Metro -hankkeen odotetaan edistävän merkittävästi valtion taloudellista kehitystä.

Kunal Rishi, COO, Paras Buildtech, sanoi: ”Tämän laajan infrastruktuuri-aloitteen ensisijainen tavoite ei ole vain parantaa yhteyksiä, vaan myös luoda uusia liiketoimintanäkymiä ja investointimahdollisuuksia. Haryanasta tulee halutumpi kiinteistösijoitusten kohde, joten olemme innoissamme alueen kasvu- ja laajentumismahdollisuuksista. Kehittäjänä olemme erityisen innoissamme Gurugram Metron vaikutuksesta asuinkiinteistöjen kysyntään kaupungissa. Parantuneiden yhteyksien ja kaupallisen toiminnan myötä odotamme hintojen nousua metroasemien lähellä sijaitsevilla alueilla. Tämä tarjoaa erinomaisen mahdollisuuden sijoittajille ja kiinteistönomistajille, jotka ovat jo sijoittaneet Gurugramiin. Uskomme vahvasti, että Gurugram-metro tulee olemaan ratkaisevassa roolissa alueen infrastruktuurin muuttamisessa, uusien työllisyysnäkymien luomisessa ja talouskasvun vauhdittamisessa.

”Gurgaon-metrohankkeen laajennuksen peruskiven muuraus on merkittävä askel eteenpäin alueen yhteyksien ja infrastruktuurin parantamisessa. Tällä edistyksellä on suuri merkitys kaupunkikehityksen laajentamiselle, mikä tasoittaa tietä merkittävälle taloudelliselle edistykselle. Integroituessaan laajempaan Delhin NCR-verkostoon metrojärjestelmä toimii katalysaattorina, joka edistää kaupallisten kiinteistöhankkeiden vaurautta ja etenemistä Gurgaonissa ja sen ympäristössä. Lisäksi se parantaa merkittävästi sekä asukkaiden että matkailijoiden kaupunkielämän laatua, mikä korostaa yhteyksien tärkeää roolia erityisesti Dwarka Expresswayn osalta”, sanoo Mapsko Groupin johtaja Rahul Singla.

Gurugramin ollessa uuden kasvun ja vaurauden aikakauden kynnyksellä Gurugram Metro Rail -hanke on osoitus hallituksen omistautumisesta kestävän kaupunkikehityksen edistämiseen ja kansalaistensa elämänlaadun parantamiseen.

Samankaltaiset artikkelit