Omat rahat: Kuinka voittaa inflaatio ja tuoda palkinto kotiin – Money News

The Financial Express logo

Markkinat ovat nykyään hankala kenttä, inflaatio on keilaaja, joka syö jatkuvasti säästöjäsi, ja sinun on tehtävä isoja pisteitä saavuttaaksesi taloudelliset tavoitteesi. Markkinoilla liikkuminen kokeneen kriketinpelaajan tavoin, sijoitusstrategioiden käyttäminen terveen juoksuprosentin (vuotuisen tuoton) ylläpitämiseksi ja taloudellisen tulevaisuutesi turvaamiseksi on keskeistä vaurauden luomisessa.

Älä lopu epävakailla markkinoilla

Kuvittele itsesi lyömässä hankalalla kentällä – markkinoilla. Tartut mailaasi (sijoitusstrategia) ja katselet tulostaulua (taloudellisia tavoitteitasi). Bowler (inflaatio) heittelee jatkuvasti tuliisia toimituksia syöden pois juoksustesi arvon (säästöt). Kuinka ylläpitää tervettä juoksunopeutta (vuotuinen tuotto) saavuttaaksesi tavoitepisteesi ilman, että sinua hylätään?

Tarvitset sijoituksiasi, jotta et vain pysy ryssässä, vaan päihittääksesi inflaation ja tuodaksesi pokaalin kotiin (taloudellinen turva).

Inflaatio: Googly sinun täytyy lukea

Pieni inflaatio on ok, pitää talouden tikittynä. Mutta kun se menee sekaisin, juoksusi ostavat yhä vähemmän. Siellä sijoitussi ”ajonopeus” (kuinka nopeasti rahasi kasvavat) tulee ratkaisevaksi. Sinun on tehtävä maaleja inflaation päihittävällä tahdilla pysyäksesi pelin edellä.

Selviytynyt LBW-puhelusta

Markkinat ovat tällä hetkellä pyörivä toimitus – arvaamaton ja testaa tekniikkaasi. Korot ovat huipussaan, mikä on hyvä kiinteille talletuksille, mutta voi vaimentaa osakemarkkinoiden tuottoa. Geopoliittiset jännitteet ja maailmantalouden epävarmuus lisäävät heilahtelua. Joten miten navigoimme tässä sokkelossa ja maksimoimme tuottomme? Tässä pelisuunnitelma:

Monipuolista lyöntitilauksesi: Sijoita eri omaisuusluokkiin, kuten osakkeisiin, joukkovelkakirjoihin, kiinteistöihin, jopa vaihtoehtoisiin sijoituksiin, kuten hyödykkeisiin. Tällä tavalla, jos yksi omaisuusluokka putoaa, muut voivat pitää tulostaulusi tikittynä.

Säilytä tasapainoinen tuloskortti: Salkkusi säännöllinen tasapainottaminen varmistaa, että säilytät sijoituksillesi halutun riskiprofiilin ja juoksusuhteen. Nousevat korot saattavat saada korkovaihtoehdot, kuten joukkovelkakirjat, vaikuttamaan hitaalta maalintekijältä, mutta ne tarjoavat ennakoitavia juoksuja, kun markkinat heittelevät pomppineita.

Löydä täydellinen juoksunopeus

Ihanteellinen ajonopeus sijoituksillesi riippuu yksilöllisistä pelivuoroistasi – riskinsietokyvystäsi (kuinka suureen riskiin olet tyytyväinen), kuinka monta vaihtoa sinulla on jäljellä pelaamatta (sijoitushorisontti) ja mihin säästät (eläkkeelle jäämisen tavoitepisteet) ). Nuorella sijoittajalla, jolla on pitkä peli, on varaa olla aggressiivisempi, kun taas eläkeikää lähestyvä saattaa haluta asettaa etusijalle käyntinsä suojaamisen. Rahoitusasiantuntija voi auttaa sinua kartoittamaan henkilökohtaiset sijoitusvuorosi ja saavuttamaan taloudelliset tavoitteesi sujuvasti (ja toivottavasti kannattavasti).

Samankaltaiset artikkelit