India Shelter Financen listautumisanti merkitsi 4,34 kertaa tarjouspäivänä 2 – IPO-uutiset

India Shelter Finance, IPO, Nexus Venture Partners, ICICI Securities, Citigroup Global Markets India, Kotak Mahindra Capital Company, Ambit Private Ltd, top news, latest news, business news,

Edullisten asuntojen rahoitusyhtiö India Shelter Finance Corporationin listautumisanti (IPO) merkittiin 4,34 kertaa toisena tarjouspäivänä torstaina.

Ensimmäisessä osakemyynnissä tehtiin tarjouksia 7 76 42 790 osakkeesta, kun NSE:n tietojen mukaan tarjottiin 1 79 10 449 osaketta. Ei-instituutiosijoittajille tarkoitettu osuus merkittiin 7,33-kertaisesti, kun taas yksityissijoittajat (RII) kerättiin 5,05-kertaisesti.

Qualified Institutional Buyers (QIBs) -osa merkitsi 84 prosenttia. Listautumisannissa on uusi, jopa 800 miljoonan rupiaa ja Offer For Sale (OFS) jopa 400 miljoonan rupiaa. Listautumisannin hinta on 469-493 rupiaa osakkeelta.

India Shelter Finance ilmoitti tiistaina keränneensä ankkurisijoittajilta 360 miljoonaa rupiaa. OFS:n osakkeita tarjoavat Catalyst Trusteeship Ltd, Madison India Opportunities IV, MIO Starrock, Nexus Ventures III Ltd ja Nexus Opportunity Fund II Ltd.

Tuoreen liikkeeseenlaskun tuotto käytetään tulevien pääomavaatimusten täyttämiseen edelleen lainanannossa ja yleisiin yritystarkoituksiin. India Shelter Finance, jota tukevat Westbridge Capital ja Nexus Venture Partners, on vähittäiskauppaan keskittynyt kohtuuhintaisten asuntojen rahoitusyhtiö, jolla on laaja jakeluverkosto ja teknologiainfrastruktuuri.

Yhtiön kohdesegmentti on yrittäjäasiakkaat, jotka keskittyvät ensiasuntolainanottajiin pieni- ja keskituloisille Tier-II- ja Tier-III-kaupungeissa Intiassa.

ICICI Securities, Citigroup Global Markets India, Kotak Mahindra Capital Company ja Ambit Private Ltd ovat tarjouksen hallinnoijia.

Samankaltaiset artikkelit