Hyvinvointiin pääseminen läheisyyteen: Kasvipohjaiset alusvaatteet vievät kestävyyden ja tietoisen kulutuksen aivan uudelle tasolle – Lifestyle News

wellness

Olemme kaikki puhuneet ilmastonmuutoksesta ja ympäristön pilaantumisesta sekä kasvavasta ilmastotoimien tarpeesta. Mutta entä jos ostaisit C-vitamiinilla ja keramidilla infusoituja alusvaatteita tai jotka on valmistettu jäljelle jääneestä sitruunajätteestä, maissikuidusta ja sokerijuurikkaasta – jotka kaikki tekevät sisävaatteistasi ihoystävällisiä ja kestäviä?

Tietoisesta kuluttamisesta on tulossa elämäntapa, olipa kyseessä sitten muodin, kauneuden, asusteiden, kodin sisustuksen tai arjen elämäntapa. Nouseva trendi, jossa kuluttajat tekevät tietoisia ostopäätöksiä muun muassa kasvavan tietoisuuden perusteella luonnonmukaisista vaihtoehdoista, kasvipohjaisista kuiduista, mukavista langoista ja joustavasta muotoilusta, on nyt määrittelemässä myös naisten intiimivaatteita.

Intimate Queen, intiimi hyvinvointibrändi, syntyi vahvasta halusta vastata naisten erilaisiin tarpeisiin ja haasteisiin, ja se tekee kestävää työtä alusvaateteollisuudessa. Sillä pyritään myös voittamaan kehon osallistavaan markkinointiin liittyvät ongelmat, kuten painonvaihtelut, jotka saavat monet tuntemaan itsensä alipalveltuiksi ja väärinymmärretyiksi.

”Alusvaateteollisuudesta puuttui paras istuvuus, nosto ja tuki sekä tuotteet, jotka olivat ympäristöystävällisiä. Etsimme ympäristöystävällisiä materiaaleja vähentääksemme ympäristöjalanjälkeä. Varmistaaksemme, että olimme oikealla tiellä, loimme prototyyppejä ja suoritimme perusteellisia haastatteluja noin 50 naisen kanssa, mukaan lukien ystävät ja perheenjäsenet. Heidän palautteensa vahvisti, että tarvitaan brändiä, joka ymmärtää naisten kohtaamat ainutlaatuiset haasteet”, sanoo bhopalilainen Heli Kool, Intimate Queenin perustaja, joka perusti intiimihyvinvointibrändin vuonna 2022 yhdessä sisarensa Neli Koolin kanssa.

Tähän mennessä yritys on myynyt yli 5 000 tuotetta, joista sen äitiyslinja on myydyin. Se on kasvanut vuosineljänneksittäin 70 % ja 100–120 tilausta joka kuukausi yhdistäen sekä offline- että online-kanavat, kuten Amazon ja oma verkkosivusto.

Intimate Queenin tuotteet on suunniteltu pitämään herkkä alue terveenä. Esimerkiksi ”Yew Tree Undies” sekoittaa puuvillaa marjakuusta peräisin olevaan taksoliin ja tunnetaan mahdollisista terveyshyödyistään. Kasvipohjaiset kankaat ovat hengittäviä, kosteutta siirtäviä ja ihanteellisia herkkäihoisille henkilöille, ja kaikki materiaalit ovat myös uusiutuvia ja biohajoavia.

Yhtiö toimii maailmanlaajuisesti merkittävillä alusvaatteiden markkinoilla, joiden arvo oli 88,32 miljardia dollaria vuonna 2022, ja sen odotetaan kasvavan 6,1 % CAGR:llä vuosina 2023–2030 Grand View Researchin mukaan. Se myös hyödyttää huomattavaa muutosta kuluttajien mieltymyksissä Intian kestävillä alusvaatemarkkinoilla, joista viime vuosina on lisätty tietoisuutta erityisesti pandemian vaikutuksista, mikä on saanut kuluttajat asettamaan hyvinvoinnin ja hygienian etusijalle.

”Tämä muutos näkyy parabeenittomien, luomu- ja kemikaalittomien alusvaatteiden kasvavassa suosiossa verkossa. Kuluttajat laajentavat nyt näköalojaan hyvinvointiin keskittyviin vaihtoehtoihin, mikä luo suotuisat markkinat tällaisille tuotteille. He ymmärtävät nyt paremmin mukavuuden ja kankaan laadun tärkeyden alusvaatevalinnoissaan, mikä tekee heistä avoimempia kokeilemaan uusia hygieniaa ja yleistä hyvinvointia korostavia vaihtoehtoja. Olemme ryhtyneet toimiin varmistaaksemme prosessiemme läpinäkyvyyden ja saaneet sertifikaatit, kuten Oeko-Texin (tekstiilituotteiden testaus- ja sertifiointijärjestelmä, jota ylläpitää kansainvälinen franchising-laboratorioiden verkosto) ja suorittaneet laboratoriotestejä Intertekin (Britannian monikansallinen vakuutus, tarkastus, tuotetestaus- ja sertifiointiyhtiö) vahvistaaksemme sitoutumistamme näihin periaatteisiin”, Heli sanoo.

Lähitulevaisuudessa brändi suunnittelee tuovansa markkinoille erikoiskokoisia alusvaatteita palvellakseen laajempaa naisten hyvinvointiin keskittyvää asiakaskuntaa. ”Olemme asettaneet 2 miljoonan tuottotavoitteen ja aiomme laajentaa verkkonäkyvyyttämme eri myyntikanavien kautta. Nykaa-debyyttimme on suunniteltu joulukuulle. Aiomme myös perustaa räätälöityjä myyntipisteitä strategisiin kaupunkeihin parantaaksemme saavutettavuutta ja käsitelläksemme erilaisia ​​kykyjä omaavia hyvinvointikysymyksiä, tarjota äitiysvaihtoehtoja ja ratkaisuja inkontinenssiin”, hän lisää.

Samankaltaiset artikkelit