Intian osakkeet nousivat ennen TCS:ää, Infosysin tuloksia ja Yhdysvaltain inflaatiotietoja – Market News

BSE, global markets, BSE benchmark Sensex, State Bank of India, ITC, Nestle, Asian Paints, Tech Mahindra, Mahindra & Mahindra, Tata Consultancy Services, HCL Technologies, NTPC, Sun Pharma, Power Grid, Bajaj Finance, top news, latest news,

Intian vertailuindeksit Nifty 50- ja Sensex-indeksit nousivat torstaina hieman ennen Yhdysvaltain inflaatiota, kun taas tietotekniikan osakkeet olivat vaimeat ennen bellwethersin neljännesvuosittaisia ​​tuloksia myöhemmin päivällä. NSE Nifty 50 nousi 0,13 % 21 647,20 pisteeseen. S&P BSE Sensex nousi 0,09 % 71 721,18:aan. IT-osakkeet laskivat 0,28 % ennen markkinajohtajien Tata Consultancy Services ja Infosysin neljännesvuosittaisia ​​tuloksia torstaina markkinoiden jälkeisten aukioloaikojen jälkeen.

IT-yritysten ennusteet ovat huomion kohteena, sillä niiden tulosten odotetaan vaimenevan yhdysvaltalaisten keskeisten asiakkaiden heikkoja menoja. Myöhemmin päivällä julkaistavat Yhdysvaltain inflaatiotiedot ovat myös sijoittajien tutkalla. Pehmeä printti vahvistaa todennäköisesti panoksia maaliskuussa tehty koronlasku, mikä tekee osakkeista ja erityisesti IT-osakkeista houkuttelevia. ”Näemme Niftyn benchmarkin keskittyvän ja eri sektorit nousevan etualalle tulosten vetämänä lähitulevaisuudessa”, sanoi Abhishek Goenka, yhtiön perustaja ja toimitusjohtaja. varainhoito- ja varainhoitoyhtiö IFA Global.

Heavyweight Reliance Industries, joka päihitti Niftyn vuonna 2023, nousi 2,63 % ja saavutti uuden ennätyksen toista peräkkäistä istuntoa. Sen jälkeen kun Goldman Sachs toisti yritykselle keskiviikkona ”osta” -luokituksen vedoten öljy- ja kemiansegmenttien tuottoon sekä kuluttaja- ja teknologialiiketoimintojen rakenteelliseen kasvuun, osake on noussut 5,4%. Kaksipyöräisten ajoneuvojen valmistajat Hero MotoCorp ja Bajaj Auto hyppäsivät. 4,64 % ja 3,47 %, ja ne olivat päivän suurin Nifty 50 nousi. Volyymien jyrkkä kasvu voi johtaa 30 %:n liikevaihdon kasvuun Bajaj Autossa ja 20 % Hero MotoCorpissa joulukuun neljänneksellä, Investecin analyytikot sanoivat. .

Kotimaahan keskittyneet pienet ja keskisuuret yhtiöt ylittivät vertailuindeksit nousten 0,58 % ja 0,49 %. Uskomme, että pienet yhtiöt voivat jo olla yliarvostetulla alueella, ja haluaisimme noudattaa varovaisuutta tällä alalla, IFA Global Goenka sanoi.

Samankaltaiset artikkelit