Jio Financial Services saavuttaa elinkaaren huippunsa, ylitti 2 000 000 rupian markkina-arvon virstanpylvään: katso, mitä asiantuntijoilla on sanottavaa – Market News

Jio-Financial-Services

Jio Financial Services -yhtiön osake nousi yli 14 % ja nousi koko elinkaaren ennätykselliseen 347 rupiaan National Stock Exchangessa 23. helmikuuta. Yrityksen markkinapääoma ylitti 2 000 000 rupian virstanpylvään.

Osake on tuottanut viimeisen viiden päivän aikana lähes 24 % ja viimeisen kuukauden aikana yli 41 %.

Vertailuindeksi Nifty 50 on noussut 0,75 % viimeisen viiden päivän aikana ja 4,7 % viimeisen 30 kaupankäynnin aikana.

”Jio Financial on nousujohteinen, mutta myös erittäin yliostettu päivittäisillä kaavioilla seuraavan vastuksen ollessa 360. Sijoittajien tulisi kirjata voitot nykyiselle tasolle, koska päivittäinen sulkeminen alle 305:n tuen voi johtaa tavoitteeseen 255 lähitulevaisuudessa”, sanoi sanoi. AR Ramachandran, Tips2tradesin osaomistaja.

Yhtiö on noussut tällä viikolla noin 25 % ja kauppa on myös ennätyksellisen korkealla. Se voi kestää hetken hengähdystauon äskettäisen nousun jälkeen, mutta sävy säilyy todennäköisesti positiivisena, sanoi Ajit Mishra, Religare Brokingin teknisen tutkimuksen johtaja.

”Lyhytaikaiset kauppiaat voivat jatkaa olemassa olevien positioidensa säilyttämistä stop lossin ollessa 320 tasolla. Pitkän aikavälin sijoittajien ei kuitenkaan pitäisi olla paljon huolissaan lyhyen aikavälin heilahteluista ja keskittyä tuloihin vihjeiden vuoksi, Mishra sanoi.

Wright Researchin perustajan ja rahastonhoitajan Sonam Srivastavan mukaan yhtiön hintojen nousuun vaikuttaa useita tekijöitä. Ensinnäkin vahva taloudellinen suorituskyky ja johdonmukainen liikevaihdon kasvu ovat herättänyt luottamusta sijoittajien keskuudessa, mikä on lisännyt osakkeiden kysyntää. Toiseksi yrityksen aggressiiviset laajentumissuunnitelmat, erityisesti digitaalisten rahoituspalvelujen alalla, ovat asettaneet sen suotuisasti Intian nopeasti kasvavaan digitaaliseen talouteen. Lopuksi Reliance Jion tuki tarjoaa taloudellisia resursseja ja laajan asiakaskunnan, mikä vahvistaa sijoittajien mielialaa entisestään.

”Lyhyellä aikavälillä Jio Financialsin osakkeen kurssi voi kokea jonkin verran vaihtelua markkinoiden heilahtelujen ja voittovarausten vuoksi. Yhtiön vahvat perustekijät ja kasvupotentiaali viittaavat kuitenkin varovaisen optimistisiin näkymiin. Pitkällä aikavälillä Jio Financialsilla on hyvät mahdollisuudet hyödyntää kasvavia digitaalisia rahoituspalvelumarkkinoita Intiassa, mikä saattaa johtaa kestävään kasvuun ja omistaja-arvon kasvuun ajan myötä”, Srivastava sanoi.

”Vähisijoittajille järkevä strategia edellyttäisi perusteellisen due diligence -tarkastuksen suorittamista ennen sijoittamista ottaen huomioon sellaiset tekijät kuin yrityksen taloudellinen tilanne, laajentumissuunnitelmat ja markkinaolosuhteet. Hajauttaminen eri sektoreille ja omaisuusluokille voi auttaa vähentämään riskejä, kun taas keskittyminen Jio Financialsin pitkän aikavälin kasvupotentiaaliin voi tuottaa suotuisia tuottoja. Olennaista on arvioida oman riskinsietokykynsä ja sijoitustavoitteensa ja välttää lyhyen aikavälin markkinaliikkeiden heijastumista”, Srivastava lisäsi.

Samankaltaiset artikkelit