Sinun rahasi | NRI:n on parempi ostaa termisuunnitelma täältä; vakuutusmaksut eivät ole vain alhaisempia Intiassa, vaan myös GST-vapautus

money, nri, term plan, nri term plan, e-kyc

Termisuunnitelma on yhtä tärkeä vaatimus ulkomailla asuville intialaisille (NRI) kuin kotimaassaan asuville ihmisille. Se on sitäkin tärkeämpää NRI:lle, joka saattaa olla kaukana juuristaan, mutta haluaisi suojella perhettään. Termisuunnitelmalla varmistat, että läheisiäsi ei rasita taloudellisia velkoja, vaikka et olisi lähellä.

Ostaminen Intiasta verrattuna ulkomailta

Kansalliset vakuutuslaitokset voivat ostaa määräaikaisen vakuutussuunnitelman Intiasta tai maasta, jossa he asuvat. Molemmissa on hyvät ja huonot puolensa, mutta Intian määräaikaiset suunnitelmat suunnitellaan Intian väestön tarpeet huomioiden, kun taas heidän kotimaansa suunnitelmat asunnot on suunniteltu kansalaisiaan ajatellen.

Lisäosat tai ratsastajat, jotka voidaan ostaa hieman ylimääräisellä palkkiolla, on myös suunniteltu tarjoamaan ylimääräinen suojaustaso erityistarpeita silmällä pitäen. Joten Intiassa saatavilla olevien suunnitelmien ominaisuudet olisivat paremmin linjassa NRI: n tarpeiden kanssa. Intialaisen vakuutuksenantajan aikakausisuunnitelmalla on paljon järkeä tarjota taloudellinen suoja heidän intialaiselle perheelleen, varsinkin jos NRI on ainoa tai ensisijainen elättäjä. Toki muitakin syitä on.

Termisuunnitelmat Intiassa ovat paljon edullisempia kuin ulkomailla. Itse asiassa, ostamalla suunnitelman Intiasta, Yhdistyneet arabiemiirikunnat tai Singaporessa asuvat NRI:t voivat säästää jopa 50–60 % palkkioista. Vastaavasti Amerikassa ja Euroopassa asuvat voivat joutua maksamaan kaksi tai kolme kertaa enemmän samasta kattavuudesta, jos he ostavat suunnitelman asuinmaassaan. Lisäksi NRI:lle myönnetään GST-vapautus, mikä säästää 18% veroissa. Mutta tärkein syy kohtuuhintaisuuteen on intialaisten vakuutusyhtiöiden jatkuva innovaatio, joka on johtanut lukuisiin vaihtoehtoihin erilaisiin tarpeisiin eri hintaluokissa.

Aiemmin NRI:t saattoivat ostaa termisuunnitelman Intiasta vain vieraillessaan maassa. Mutta nyt he voivat tehdä sen ulkomailla asuessaan e-KYC:n, etälääkärintarkastuksen ja videotarkastuksen avulla. He voivat täyttää verkkolomakkeen ja suorittaa maksun verkkopankin tai minkä tahansa ulkomaisen kortin kautta. Parasta on, että heillä on mahdollisuus maksaa paikallisessa valuutassa tai Intian rupiassa sen mukaan, kumpi muuntokurssi on parempi. Tätä seuraisi videopohjainen tutkimus, jossa opitaan heidän sairaushistoriastaan ​​ja nykyisestä terveydestään. Ja politiikka julkaistaan ​​pian.

NRI:t voivat räätälöidä suunnitelmaa erityistarpeidensa mukaan valitsemalla lisäsuojat erittäin edullisin hinnoin. Lisäksi nämä suunnitelmat tarjoavat myös helpon vaatimuksen käsittelyn ja maksut toimitetaan ilman vaivaa heidän perheelleen Intiassa. Ja jos ehdokkaat asuvat ulkomailla, vakuutussumma voidaan myös kotiuttaa ilman ongelmia.

Heille olisi kova taistelu nostaa vaatimus vieraassa maassa ja saada se, mikä on heille velkaa. Ostamalla termisuunnitelman Intiasta voit helpottaa sitä.

Samankaltaiset artikkelit