Dwarka’s Ascendance: Katsaus Delhin kasvavaan kiinteistömaisemaan

Dwarka's Ascendance: A look at the growing real estate landscape in Delhi

Dwarka, tunnettu osakaupunki Lounais Delhissä, on todistanut nopeaa kehitystä viime vuosina. Dwarka on noussut viimeisimmäksi kiinteistöjen hotspotiksi eri sektoreidensa joukossa ääniyhteyksien, näkyvyyden, vankan infrastruktuurin ja tärkeiden mukavuuksien ansiosta. Tästä toimialasta on tullut houkutteleva kohde kiinteistökehittäjille.

Sektorilla on hyvin suunniteltu pohjaratkaisu, jossa on leveät tiet, runsaasti pysäköintitilaa ja viheralueita. Nämä tekijät edistävät alueen yleistä asumista ja tekevät siitä houkuttelevan investointimahdollisuuden kehittäjille.

Mohit Goel, MD, Omaxe Group, sanoo: ”Näemme tällä alueella valtavan potentiaalin. Erinomaisten yhteyksien, vankan infrastruktuurin ja tärkeiden mukavuuksien ansiosta kuvittelemme luovamme maailmanluokan kiinteistöprojektin, joka tarjoaa asiakkaille ja sijoittajille ylellisen ja mukavan kokemuksen. Tähän asti Dwarka on nähty mikromarkkinana vain keskiluokan segmentille. Se on kuitenkin kehittymässä halutuksi kohteeksi myös ylemmän luokan ostajille ääniprojektien myötä. Ottaen huomioon tämän nousevan hotspotin mahdollisuudet, olemme innokkaita luomaan alueelle innovatiivisia asuin- ja kaupallisia komplekseja asiakkaidemme tarpeisiin.”

Dwarka tarjoaa erinomaiset yhteydet Delhin ja kansallisen pääkaupunkialueen (NCR) näkyville alueille. Hyvät metroyhteydet ja hyväkuntoiset tiet tekevät liikenteestä tälle sektorille ja takaisin asukkaille kätevää. Tämä on lisännyt merkittävästi alueen kiinteistömarkkinoita. Tämän seurauksena tämän alan asuin-, liike- ja liikehankkeiden kysyntä on kasvanut eksponentiaalisesti.

”Dwarkasta on tulossa näkyvä kiinteistökeskus, ei vain Delhissä vaan koko NCR-alueella. Se kehitettiin 80- ja 90-luvuilla Delhin osakaupungiksi Rohinin ja Narelan rinnalla. Huono fyysinen infrastruktuuri ja palvelut haittasivat sen kasvua. 2000-luvun puolivälissä asiat alkoivat muuttua metrolinjan myötä. Viimeisten 5–7 vuoden aikana asiat ovat muuttuneet entisestään Dwarkan näkyvän merkittävän muutoksen myötä”, sanoo Ankit Kansal, MD, 360 Realtors.

”Siellä on paljon ostoskeskuksia ja erikoissairaaloita, mikä tekee Dwarakasta omavaraisen keskuksen. Työt on aloitettu 25 000 miljoonan miljoonan kansainvälisessä kongressikeskuksessa, josta tulee yksi Aasian suurimmista. Messukeskuksen lähelle rakennetaan uusia yrityspuistoja, IT-puistoja, hotelleja ja kauppaareenoita. Samaan aikaan työtä tehdään myös upeiden golfkenttien, diplomaattialueiden, ekopuistojen ja jalkapallostadionien kehittämiseksi”, Kansal lisää.

Surender Kaushik, MD, Aryan Realty Infratech Pvt Ltd, sanoo: ”Dwarkan ilmestyminen kiinteistöjen hotspotiksi on todella merkittävää. Ainutlaatuisten kaupallisten hankkeiden kehittäminen palvelee alueen yritysten kasvavia tarpeita. Alan strateginen sijainti ja vahvan infrastruktuurin saatavuus tekevät siitä ihanteellisen kohteen yrittäjähaluisille. Alaa ympäröivät muut Dwarkan hyvin kehittyneet sektorit, jotka ovat jo nähneet valtavan kasvun.

Tärkeiden palveluiden läsnäolo Dwarkassa on myös ollut ratkaisevassa roolissa sen syntymisessä kiinteistöjen hotspotiksi. Ala tarjoaa helpon pääsyn kouluihin, sairaaloihin, kauppakeskuksiin, viihdepalveluihin ja virkistystiloihin. Ääniyhteyden, näkyvyyden, vankan infrastruktuurin ja tärkeiden mukavuuksien ansiosta Dwarkasta on tullut haluttu kiinteistökohde. Kun tunnetut kehittäjät tulevat alueelle innovatiivisilla hankkeilla, alan odotetaan kasvavan edelleen ja muodostuvan pääkaupungin modernin kaupunkiasumisen symboliksi.

Samankaltaiset artikkelit