Ravitsemuslukutaidon alusta, Poorna Satya lanseerattiin Intiassa; Tavoitteena on auttaa kuluttajia tekemään tietoisia ruokavalintoja

nutrition, food safety, nutritional value, healthcare news, wellness news,

Poorna Satya, ainutlaatuinen ravitsemuslukutaidon ja elintarviketurvallisuuden parantamiseen keskittyvä alusta, julkistaa virallisesti verkkosivustonsa, jonka tavoitteena on kouluttaa ja tarjota asiakkaille oivalluksia, jotka auttavat heitä tekemään tietoisia ravintoarvopäätöksiä.

Tämä on Intian ensimmäinen verkkosivusto, joka tarjoaa ihmisille välittömän tavan nähdä, vertailla ja olla vuorovaikutuksessa ruokavalintojaan useiden suosittujen ja luomumerkkien keskellä.

Alusta paljastettiin Pawan Agarwal, entinen FSSAI:n toimitusjohtaja, kauppa- ja teollisuusministeriön sihteeri (2020), ja Revant Himatsingka, terveyteen ja hyvinvointiin vaikuttaja, jolla on miljoona seuraajaa, lukuun ottamatta muita vaikuttavia nimiä ruoka- ja teollisuusministeriössä. Intian terveysturvaelimet.

Avaustapahtumaan sisältyi innostava paneelikeskustelu aiheesta ”The Importance of Food Awareness”, moderaattorina tohtori Pratichi Mishra. Keskustelussa keskityttiin elintarviketietoisuuden olennaisiin näkökohtiin ja korostettiin tarvetta tehdä tietoisia päätöksiä ravitsemukseen ja elintarviketurvallisuuteen liittyen.

”Poorna Satyan merkittävä hanke alkoi 5 miljoonan dollarin sijoituksella, joka korosti sen mahdollista vaikutusta Intian ruokaympäristön uudistamiseen. Tapahtumassa julkistettu alustan tiekartta hahmottelee strategisia aloitteita, kuten käyttäjäystävällisen sovelluksen kehittämisen, yli 5000 tuotteen suoran tuoteskannauksen, kattavan tietokannan kolminkertaisen laajennuksen, jatkuvat käyttöliittymän/UX-parannukset ja brändiyhteistyöt. . Poorna Satya pyrkii edelleen kunnianhimoiseen tavoitteeseen tavoittaa miljoona käyttäjää maaliskuuhun mennessä ja korostaa sitoutumistaan ​​ravitsemuslukutaidon saattamiseen laajalle yleisölle”, yhtiö sanoi lausunnossaan.

Yrityksen tutkimuksen aikana havaittiin, että yli 80 prosenttia Intiassa kulutetuista suosituista pakatuista elintarvikkeista on halal, se väitti. Tämä auttaa brändiä positioimaan Poorna Satyan tavoitteen lisätä asiakkaiden tietoisuutta ja kouluttaa heitä heidän ruokavalinnoistaan, mikä edistää alan läpinäkyvyyttä.

Puhuessaan tästä lanseerauksesta Poorna Satyan toimitusjohtaja Chahat Aggarwal sanoi: ”Aloitustapahtumamme menestys vahvistaa nykypäivän kuluttajien kattavan ravitsemustiedon tarpeen. Olemme brändinä omistautuneet voimaannuttamaan ihmisiä tiedon avulla, ja tämä on vasta alkua.

Joitakin laajoja ruokaluokkia ovat Sattvic, Halal, Kosher, Vegan ja Keto, se lisäsi.

Dev Datt Sharman edistäjä, Poorna Satya sanoo: ”Elintatapasairauksien, liikalihavuuden ja sydän- ja verisuonitautitapausten määrä on lisääntynyt merkittävästi viimeisen viiden vuoden aikana. National Nutrition Monitoring Bureaun mukaan kaupunkien intiaanien ruokatottumukset, jotka ovat kallistumassa kohti prosessoituja elintarvikkeita yhdistettynä istuvaan elämäntapaan, vaikuttavat vahvasti terveysosuuteen. Siksi olemme iloisia voidessamme investoida ravitsemuslukutaitoalustaan, joka auttaa ihmisiä tekemään tietoisia valintoja kuluttamastaan ​​ruoasta ja siirtymään kohti terveellisempiä ruokailutottumuksia, joilla on vahva vaikutus ruokaperäisten sairauksien hillitsemiseen.

Samankaltaiset artikkelit