CoinSwitch paljastaa EARN-ominaisuuden – Digital Transformation News

Going by CoinSwitch’s official website, it’s a crypto-trading platform

CoinSwitch, kryptokaupankäyntialusta, on julkaissut ”EARN” -ominaisuuden, jonka avulla käyttäjät voivat kerätä passiivisia tuloja kryptoomistuksistaan.

Virallisen tiedotteen mukaan käyttäjät voivat lukita kryptonsa EARN:n kautta validointia varten ja saada palkintoja krypton muodossa lohkoketjulta. Ymmärrettyjen tietojen mukaan käyttäjät voivat lukita kryptonsa toisen kahdesta validaattorista, nimittäin Blockdaemonin ja Figmentin kautta. Uskotaan, että CoinSwitch EARN tukee tällä hetkellä neljää kryptoa, jotka ovat Solana (SOL), Cardano (ADA), Polygon (MATIC) ja Near (NEAR).

Raporttien mukaan EARN-ohjelman vuotuiset palkkiot ovat 6-7 prosenttia SOL:lle, 1,5-3 prosenttia ADA:lle, 4-5,5 prosenttia MATICille ja 7-8,5 prosenttia NEARille. Korot voivat kuitenkin näennäisesti muuttua kryptonsa lukitsevien ihmisten lukumäärän ja taustalla olevan lohkoketjun tapahtumien määrän vuoksi.

”Uskon, että CoinSwitch EARN on läpinäkyvä ohjelma. Palkinnot myöntää lohkoketju sen sääntöjen mukaisesti. Tämä on ohjelma, jonka avulla käyttäjämme voivat ansaita rahaa omistuksistaan ​​ilman, että heidän tarvitsee myydä”, CoinSwitchin liiketoimintajohtaja Balaji Srihari sanoi.

Samankaltaiset artikkelit