Masters’ Union PGP (MBA), 2023 saavuttaa keskimääräisen paketin 34,07 Rs LPA; merkintä 3,91X aalto – Koulutusuutiset

Masters' Union PGP (MBA), 2023 achieves average package of Rs 34.07 LPA; marking 3.91X surge.

Masters’ Union, Gurugramissa sijaitseva kauppakorkeakoulu, on julkaissut auditoidun harjoitteluraporttinsa vuoden 2023 PGP (MBA) -kohortille. Raportti paljastaa, että Masters’ Unionin tarjoama yhden vuoden MBA/PG-ohjelma on saavuttanut vaikuttavan keskimääräisen Rs:n paketin. 34.07 LPA. Brickwork Analytics, IIM Ahmedabadin sijoitusraporttia tarkastava luokitus- ja tilintarkastusvirasto, suoritti Masters’ Unionin sijoitusraportin tarkastuksen virallisen tiedotteen mukaan.

Masters’ Union väittää, että yhteensä 137 yritystä on osallistunut rekrytointikampanjaan, ja korkein paketti on 57,08 Rs LPA. Kohortin joukosta ylin 25 % sai keskimääräisen 44,67 Rs:n LPA-paketin, kun taas alin 25 % sai keskimäärin 22,35 Rs:n LPA-paketin. Erityisesti tämä merkitsee 11,64 prosentin kasvua edellisen vuoden keskiarvosta, mainittiin tiedotteessa.

Maailmantalouden taantuman vuoksi vuosi 2023 oli varmasti vaikea. Jatkuvat tarinoita suurista irtisanomisista ja palkkaamisen jäädytyksistä lähestyimme tämän vuoden sijoituskautta huolestuneena. Sekä Careers Advisory Team että opiskelijat työskentelivät kaksi kertaa enemmän löytääkseen rekrytoijia, muuttaakseen valintalistoja ja saadakseen haastattelut”, Manoj Kohli, Masters’ Unionin johtokunnan puheenjohtaja, sanoi.

Vuoden 2023 kohortti koki huomattavan palkannousun, mikä todistaa vaikuttavan 3,91-kertaisen nousun 8,7 Rs:sta LPA:sta ennen MBA:ta 34,07 Rs:aan MBA:n jälkeen. Aloista kärkisijoille nousi konsultointi 21,2 prosentilla tarjouksista, jota seurasivat riskipääoma 19,0 prosentilla, Finance & FinTech 18,3 prosentilla, kuluttajapalvelut 14,6 prosentilla, Emerging Tech 10,9 prosentilla ja Large Tech 4,4 prosentilla. paljastaa.

Johtavat konsulttiyritykset, kuten McKinsey, Bain and Company, BCG, Accenture, Samagra, EY, Deloitte, PwC ja muut rekrytoitiin aktiivisesti kohortista. Rahoitus- ja finanssiteknologia-alalla merkittävät yritykset, kuten Citi, Aditya Birla Capital, HSBC, CRED ja ICICI Bank, olivat julkistuksen mukaan merkittävien rekrytoijien joukossa.

”Masters’ Unionin missiomme on viedä jokaista opiskelijaa kohti nopeutettua urapolkua varustamalla heille huipputason koulutusta ja käytännön taitoja. Luotamme täysin alumneihimme – heidän on määrä murtaa katot ja tehdä maailmanlaajuisia vaikutuksia. Menestystarinoitamme ovat muun muassa alumnit, jotka ovat hankkineet paikkoja tunnetuissa yrityksissä, kuten Bain & Company, Cisco, EY-Parthenon, ISRO, Razorpay, Ziploan ja monet muut, mikä on osoitus ohjelmastamme”, Masters’ Unionin perustaja Pratham Mittal sanoi.

Lisäksi raportissa korostettiin opiskelijoiden merkittäviä uramuutoksia, joihin kuului muun muassa tiedeinsinööri ISRO:ssa, tuotepäällikkö Ciscossa ja kasvupäällikkö Seekho 19:ssä. Lisäksi se esitteli tapauksia sisäisestä urakehityksestä teollisuuden sisällä, jossa alumnit saavuttivat ylennyksiä esim. Senior Manager ja Co lainauskumppanuudet Ziploanissa, Senior Management Consultant EY:ssä ja tuotestrategiapäällikkö MoEngagessa, tiedotteessa mainittiin.

Samankaltaiset artikkelit