RBI asettaa rajoituksia Ahmedabadissa sijaitsevalle Color Merchants Co-op Bankille

rbi

Reserve Bank on asettanut useita rajoituksia Ahmedabadissa toimivalle Color Merchants Co-operative Bankille, mukaan lukien noston enimmäismäärä 50 000 rupiaa asiakasta kohti lainanantajan taloudellisen tilanteen heikkenemisen vuoksi. Rajoitukset, jotka on asetettu ”ohjeiden” muodossa. , ovat tulleet voimaan aukioloaikojen päättyessä 25.9.2023, keskuspankki sanoi lausunnossaan. Rajoitukset ovat voimassa kuusi kuukautta.

Ohjeiden mukaan pankki ei saa ilman RBI:n ennakkohyväksyntää myöntää avustuksia tai uusia lainoja, tehdä investointeja, ottaa vastuuta tai ottaa vastaan ​​uusia talletuksia, mm. Kaikkien säästöpankkien, käyttötilien tai minkä tahansa muun tallettajan tilien saldo voidaan sallia nostaa…”, RBI sanoi.

Siinä todettiin myös, että kelpoisilla tallettajilla on oikeus saada talletuksistaan ​​enintään 5 000 Rs:n suuruisia korvaussummia talletussuoja- ja luottotakuuyhtiöltä (DICGC). Tallettajat voivat ottaa yhteyttä pankkinsa virkamiehiin saadakseen lisätietoja, RBI:sta. Se totesi myös, että ohjeiden antamista ei sinänsä pitäisi tulkita RBI:n pankkitoimiluvan peruuttamiseksi.

”Pankki jatkaa pankkitoimintaa rajoituksin, kunnes sen taloudellinen asema paranee”, se sanoi. Reservipankki sanoi myös, että se voi harkita muutoksia ohjeisiin olosuhteiden mukaan.

Samankaltaiset artikkelit