Intian Jio Financial Services neuvottelee ensikertalaisesta joukkovelkakirjalainasta – pankkiirit – Pankki- ja rahoitusuutiset

jio

Intian Jio Financial Services neuvottelee varhaisessa vaiheessa kauppapankkiirien kanssa ensikertalaisesta joukkovelkakirjalainasta, neljä pankkiiria kertoi Reutersille maanantaina. Yritys saattaa pyrkiä keräämään 50 miljardista rupiasta (600,6 miljoonaa dollaria) 100 miljardiin rupiaan liikkeeseenlaskulla ja se voi hyödyntää markkinoita tämän tilikauden viimeisellä neljänneksellä, pankkiirit lisäsivät. Reliance Industriesista erotettu Jio Financial on parhaillaan saamassa luottoluokitusta ja muita tarvittavia hyväksyntöjä, he sanoivat.

Pankkiirit kieltäytyivät paljastamasta henkilöllisyyttä, koska heillä ei ole oikeutta puhua tiedotusvälineille. Jio Financial sanoi pörssille tiistaina antamassaan lausunnossa, että ”yrityksellä ei tällä hetkellä ole suunnitelmia kerätä rahaa joukkovelkakirjalainalla tai muuten”. Elokuussa listattu yritys aikoo vakiinnuttaa itsensä täyden palvelun rahoituspalveluyritykseksi nopeasti kasvavilla markkinoilla, mukaan lukien autot, asuntolainat ja muut tuotteet, kilpailemaan Bajaj Financen kaltaisten kanssa.” Jio Financial on saanut vahva promoottoriperhe, ja yrityksen odotetaan saavan automaattisesti AAA-luottoluokituksen”, sanoi Rockfort Fincapin perustaja ja toimitusjohtaja Venkatakrishnan Srinivasan.

”Vaikka hinnoittelu riippuu tekijöistä, kuten juoksuajasta ja yrityksen taseen koosta liikkeeseenlaskuhetkellä, se on NBFC:nä 10-20 peruspistettä korkeampi kuin RIL.” Aiemmin tässä kuussa Reliance Industries keräsi 200 miljardia rupiaa 10 vuoden joukkovelkakirjalainojen kautta ei-finanssiyrityksen suurimmassa liikkeeseenlaskussa, joka maksaa 40 peruspistettä enemmän kuin valtion lainakustannukset. Ennen joukkovelkakirjalainan liikkeeseenlaskua pankkiirit ovat suositelleet, että Jio Financial laskee liikkeeseen lyhyemmän aikavälin yritystodistuksia ja ottaisi pankkien lainaa linjat hinnoittelun vahvistamiseksi, sanoi kaksi pankkiiria.

Neljän pankkiirin mukaan joukkovelkakirjalainoja on myös suositeltu laskemaan liikkeelle enintään viiden vuoden maturiteettia.” Koska yritys on uusi, dokumentointi ja vaatimustenmukaisuus vievät aikaa, ja voimme nähdä niiden saapuvan ennen maaliskuun loppua”, kauppias pankkiiri yksityisen pankin kanssa sanoi.

Samankaltaiset artikkelit