CoinDCX tekee yhteistyötä The Sandboxin kanssa kehittääkseen metaversumia ja Web3.0-ymmärrystä – Digital Transformation News

As the partnership evolves, the focus is expected to shift towards fostering creativity

CoinDCX, VDA-yhtiö, on ilmoittanut yhteistyöstään The Sandboxin kanssa, Animoca Brandsin lohkoketjupelialustan kanssa. Tämän kumppanuuden kerrotaan olevan keskeisessä asemassa BharatBoxissa, joka on The Sandboxin metaversaalinen keskus, joka korostaa intialaisia ​​taiteilijoita ja brändejä.

Virallisen tiedotteen mukaan, joka paljastettiin Unfold 2023:ssa, Intian Web3.0-tapahtumassa, kumppanuudesta ilmoitettiin videolla. Tämän jälkeen ilmoitettiin, että VDA-alustasta tulee BharatBoxin ekosysteemikumppani. Ymmärrettyjen tietojen mukaan yhteistyö sisältää opetusmateriaaleja, AMA:ita ja pyrkimyksiä luoda tietopohja metaversumi- ja Web3.0-tekniikoista.

Lähteet viittaavat siihen, että CoinDCX ja BharatBox isännöivät eksklusiivisia peliiltoja sekä yhdessä isännöiviä AMA-tapahtumia ja yhteisten tietovarastojen luomista, joihin sisältyy Ambassador-ohjelma metaversumien edistämiseksi, osallistuminen lahjoihin ja kilpailuihin sekä yhteisöä rakentavia toimintoja eri alustoilla, kuten kuten Discord ja Twitter. Uskotaan, että CoinDCX ja BharatBox kehittävät metaverse-projekteja ja IP-osoitteita, jotka on räätälöity intialaiselle yleisölle, rakentajia kehittäville Sandbox-alustalle, tehtäviä houkutellakseen käyttäjiä Intian naapurustolle metaversessa, apurahoja ja palkkioita BharatBoxiin liittyviin aktiviteetteihin ja SDK sekä Sandboxille että Bharatboxille, yhteensopiva Android- ja iOS-sovellusten kanssa.

”Uskon, että yhteisö on ollut arvojemme kulmakivenä, ja sitoutumisemme tavoitteena on pysyä mukaansatempaavassa ja yhdessä luomassa kokemuksia, jotka vastaavat yhteisömme tarpeita ja toiveita. Uskomme, että tämä yhteistyö BharatBoxin kanssa syventää yhteyksiämme metaversumiin”, CoinDCX:n perustaja Sumit Gupta sanoi.

Samankaltaiset artikkelit