Hexaware valitsee viisi i-pankkia 1 miljardin dollarin listautumista varten – Banking & Finance News

IPO 

IT-palvelujen tarjoaja Hexaware Technologies on palkannut JP Morganin, Citin, ICICI Securitiesin, HSBC:n ja Kotak Mahindra Capitalin listautumisannissaan (IPO), joka saattaa raporttien mukaan kerätä jopa miljardi dollaria.

Listautumisannin odotetaan olevan Intian IT-palvelusektorin suurin sen jälkeen, kun Tata Consultancy Services (TCS) tuli listalle.

Yhtiötä lähellä olevat lähteet kertoivat FE Suunnitteilla on ”muutaman kuukauden” listautumisanti, mutta koska keskustelut ovat alkuvaiheessa, aikataulu ja arvostustiedot voivat muuttua.

Mediatietojen mukaan yhdysvaltalaisen pääomasijoitusjätti Carlylen tukeman yrityksen arvo on noin 4 miljardia dollaria.

Hexaware Technologies poistui BSE:stä ja kansallisesta pörssistä marraskuussa 2020. Sen promoottorit olivat hyväksyneet 475 euron osakekohtaisen listautumisen, mikä oli ensimmäinen onnistunut listautuminen Intian pörsseihin sitten joulukuun 2018. Lokakuussa 2021 Carlyle Group hankki 62 %:n osuuden Hexaware Baring Private Equity Asialta lähes 3 miljardilla dollarilla.

Hexaware on erikoistunut IT- ja liiketoimintaprosessien ulkoistuspalveluihin ja keskittyy vahvasti pilvi-, data- ja tekoälypalveluihin. Mahdollinen listautuminen on osa Carlylen laajempaa strategiaa optimoida sijoituksensa Hexawareen.

Aiemmin tässä kuussa yhtiö ilmoitti ostavansa Softcrylicin, datakonsultointiyrityksen, jonka pääkonttori on Minneapolisissa.

Samankaltaiset artikkelit