Sideways laukkujen luova toimeksianto Pidiliten Haisha Paints -julkaisuun

Pidilite’s entry into the paints segment comes amid strong channel demand and subsequent range completion exercise

Sideways on varmistanut luovan toimeksiannon Pidiliten Haisha Paintsille. Pidilite Industries Ltd (PIL) on äskettäin tunkeutunut maalisegmenttiin lanseeraamalla Haisha Paints -tuotteen maan valituilla maantieteellisillä alueilla.

”Olen innoissani mahdollisuudesta tehdä Pidilite-kumppanuus Haishasta merkittävä, rakastettu tuotemerkki maalikategoriassa. Mahdollisuus on haastava, mutta valtava. Ja tapa, jolla Pidilite lähestyy projektia, on inspiroiva, Abhijit Avasthi, yksi Sidewaysin perustajista, sanoi.

Haishan tuotevalikoima on strategisesti suunniteltu korjaamaan rakennusmaalien markkinoiden tärkeimmät hyötypuutteet ja hintapisteet. Yrityksen mukaan sen etuna on vahva valtakunnallinen markkinajakeluverkosto ja asiakkaiden tuntemus muiden johtavien kodinhoito- ja liimamerkkien, kuten Fevicolin, Dr Fixitin, M-Sealin, kautta.

”Pidilite on aina rakentanut ihastuttavia brändejä tekemällä tiivistä yhteistyötä luovien tiimien kanssa ja antamalla heille vapaat kädet. Sideway ja Pidilite tekevät yhteistyötä rakentaakseen Haishasta kotitalousbrändin, johon kuluttajat luottavat, alan suosima ja maalien levittäjät rakastavat”, sanoi Salil Dalal, Fevicolin liiketoimintajohtaja, Pidilite.

Pidiliten tulo maalisegmenttiin tapahtuu vahvan kanavakysynnän ja sitä seuranneen valikoiman täydentämisharjoituksen keskellä. Sideways tekee yhteistyötä Haisha Paintsin kanssa tavoitteenaan tulla suosituksi vaihtoehdoksi koristeellisten kotimaalien kategoriassa.

Samankaltaiset artikkelit