RBI julkaisee sovelluksen G-Sec-tapahtumia varten, PRAVAAH-portaali – Banking & Finance News

RBI

Reserve Bank of India (RBI) lanseerasi tiistaina kolme suurta aloitetta – PRAVAAH-portaalin, Retail Direct -mobiilisovelluksen ja FinTech Repositoryn. Nämä aloitteet julkistettiin osana keskuspankin joka toinen kuukausi julkaisemaa kehitys- ja sääntelypolitiikkaa koskevaa lausuntoa huhtikuussa 2023, huhtikuussa 2024 ja joulukuussa 2023. PRAVAAH-portaalin avulla kuka tahansa yksityishenkilö tai yhteisö voi hakea erilaisia ​​viranomaishyväksyntöjä saumattomasti verkossa.

Portaali tehostaa myös eri prosesseja, jotka liittyvät RBI:n viranomaislupien ja -selvitysten myöntämiseen, keskuspankin tiedotteessa kerrotaan. Portaalissa hakijat voivat jättää hakemuksen verkossa, seurata ja seurata hakemuksen tilaa, vastata RBI:n hakemukseen tai viittaukseen liittyviin selvennyksiin tai tiedusteluihin ja saada RBI:ltä päätöksen määräajassa. .

Retail Direct -mobiilisovellus tarjoaa yksityissijoittajille saumattoman ja kätevän pääsyn Retail Direct -alustaan ​​ja helpottaa valtion arvopapereiden kaupankäyntiä. Järjestelmän avulla yksityissijoittajat voivat ostaa valtion arvopapereita ensihuutokaupoissa sekä ostaa ja myydä G-Secejä jälkimarkkinoilla. Fintech Repository sisältää erikseen tietoa Intian FinTech Sectorista, jotta alaa voidaan ymmärtää paremmin sääntelyn näkökulmasta ja helpottaa asianmukaisten toimintatapojen suunnittelua.

Samankaltaiset artikkelit