Sijoitusrahaston ehdokaspäivitys: Mistä tarkistaa tai päivittää verkossa ennen viimeistä päivämäärää 30. syyskuuta

mutual fund nominee update

Sijoitusrahaston hallintarekisteröinnin viimeinen päivitys: Kaikkien nykyisten sijoitusrahasto-osuudenhaltijoiden on nimettävä tai kieltäydyttävä nimeämisestä ennen 30. syyskuuta 2023. Muussa tapauksessa foliot jäädytetään veloitusta varten Intian arvopaperi- ja pörssilautakunnan mukaan. (SEBI).

Nimeämisvalmius antaa osuudenomistajalle mahdollisuuden nimetä henkilö, joka voi vaatia osuudenomistajan hallussa olevia osuuksia tai lunastustuottoja osuudenomistajan kuoltua. Mikäli osuuksia omistaa useampi kuin yksi henkilö, kaikkien yhteisten osuudenomistajien on nimettävä henkilö, jolle kaikki osuudenomistajat kuuluisivat kaikkien yhteisten osuudenomistajien kuollessa.

Missä ehdokkaiden tiedot voi päivittää tai jättää pois

Voit päivittää nimeämisen tai kieltäytyä siitä ottamalla yhteyttä sijoitusrahastosi omaisuudenhoitoyhtiöösi (AMC) tai rekisteröinti- ja siirtoagentteihin (RTA). Tämä voidaan tehdä myös verkossa AMC:n tai RTA:n verkkosivuston kautta tai sellaisten alustojen kautta, kuten MF Utilities ja National Securities Depository Limited (NSDL), CAMs ja KFintech.

Kuinka tarkistaa ehdokkaiden tiedot

Voit tarkistaa varojesi nimeäjän AMC:stäsi. AMC:iden jakamat sijoitusrahastolausunnot osoittavat myös, oletko valinnut ehdokkaan vai et.

Sijoitusrahaston ehdokaspäivitys: Viimeinen päivämäärä

Sijoitusrahastojen ehdokkaiden viimeinen päivityspäivä on 30.9.2023.

Mitä tapahtuu, jos et päivitä ehdokkaan tietoja tai kieltäydy?

Jos osuudenomistaja ei nimeä tai kieltäydy nimeämisestä ennen 30. syyskuuta, hänen sijoitusrahastofolionsa jäädytetään mahdollisia veloitustapahtumia varten. Lisäksi tällaiset sijoittajat eivät voisi lunastaa sijoitusrahasto-osuuksiaan tai tehdä muutoksia sijoitussalkkuihinsa.

Ehdokaspäivitys CAM:ien ja KFintechin kautta

CAM:t ja KFintech ovat mahdollistaneet mahdollisuuden päivittää sijoitusrahastojen ehdokkaita kaikille yksittäisille sijoittajille, joilla on ei-demat-folio.

Ehdokaspäivitys KFintechin kautta

Yksittäiset sijoittajat, jotka eivät ole dematinneet ja joiden PAN-tunnukset on jo rekisteröityneet folioihinsa, voivat päivittää hallintarekisteröityjen henkilöiden tiedot käymällä seuraavassa KFintech-portaalin linkissä.

Linkki:

Foliot, joissa on yhteisomistajia: Näissä folioissa olevien osakkaiden KYC-vaatimustenmukaisuus on pakollista, jotta voidaan helpottaa nimeämisen tai kieltäytymisen päivittämistä yllä olevan linkin kautta.

Muut sijoittajat voivat lähettää asianmukaisesti allekirjoitetun Opt-in-palvelupyyntölomakkeen tai Opt-out-palvelupyyntölomakkeen mihin tahansa KFintechin nimettyyn sijoittajapalvelukeskukseen (DISC).

KFintech palvelee seuraavia sijoitusrahastojen AMC:itä:

Axis Mutual Fund, Baroda BNP Paribas Asset Management Ind Pvt Ltd, Bank of India Investment Managers Pvt. Ltd, Canara Robeco Mutual Fund, Edelweiss Mutual Fund, Navi Asset Management Ltd, IDBI Mutual Fund, Indiabulls Mutual Fund, Invesco Mutual Fund, ITI Mutual Fund, JM Mutual Fund, LIC-rahasto, Mirae Asset Mutual Fund, Motilal Oswal Mutual Fund, Nippon India Mutual Fund, NJ Asset Management Pvt. Ltd, PGIM India Mutual Fund, Principal Mutual Fund, Quant Mutual Fund, Quantum Mutual Fund, Sahara Mutual Fund, Samco Asset Management Pvt. Ltd, Sundaram Mutual Fund, Taurus Mutual Fund, Trust Asset Management Co. Ltd, UTI Mutual Fund

Ehdokaspäivitys CAM:ien kautta:

CAM-portaalissa linkki ehdokkaan päivittämiseen tai ehdokkuuden poistamiseen on seuraava

CAMS linkki:

: CAM:t palvelevat seuraavia sijoitusrahastojen AMC:itä:

Aditya Birla Sunlife MF, Bandhan MF, DSP MF, Franklin Templeton MF, HDFC MF, L&T Mutual Fund (nyt HSBC MF), HSBC Mutual Fund, ICICI Prudential MF, IIFL MF, Kotak MF, Mahindra Manulife MF, PPFAS MF, SBI MF , Sriram MF, Tata MF, Union MF ja WhiteOak Capital MF.

Samankaltaiset artikkelit