Research & Ranking käynnistää #HarGharLakshmi-juhlakampanjan

The digital brand film has been shot by SM Productions and is edited by Django

Research & Ranking, osakesijoitusten neuvontabrändi ja osa Equentis Wealth Advisory Services Limited -yhtiötä, julkistaa digitaalisen juhlakampanjansa #HarGharLakshmi. Digibrändielokuvakampanjassa painotetaan naisten lisäämistä osakesijoituksiin.

”Intiassa festivaaleilla on syvä kulttuurinen merkitys, eikä Diwali ole vain festivaali; se on tunne. Se on yhteinen henki, joka yhdistää meitä kaikkia. Vaikutus on erittäin suuri, ja brändinä haluamme valjastaa tämän tilaisuuden voimaannuttamaan elämää. Haluamme #HarGharLakshmin avulla inspiroida muutosaaltoa ja vaalia tulevaisuutta, jossa naiset eivät vain hallitse koteja, vaan muokkaavat aktiivisesti kotinsa ja muidenkin talouksien taloudellista maisemaa”, Alok Arya, Research & Rankingin markkinointijohtaja, sanoi.

#HarGharLakshmi-kampanja on huipentuma tilastolle, jonka mukaan vain 24 % osakemarkkinoiden yksityissijoittajista on naisia. Naisten osallistuminen investointipäätöksiin on edelleen suhteettoman alhainen, vaikka he ovat kotitalouksien talouden ensisijaisia ​​päättäjiä ja perinteisiä ylläpitäjiä.

”Kotona keskeisestä roolistaan ​​huolimatta naiset eivät osallistu taloudelliseen päätöksentekoon. Yhteistyössä Research & Rankingin kanssa saimme tilaisuuden korostaa naisten osallistumisen tärkeyttä taloudellisten päätösten tekemiseen, vahvistaa hänen identiteettiään heidän kotitaloudensa jumalatar Lakshmina ja kannustaa heitä ottamaan ohjat taloudellisiin sijoituksiin. Tämä kampanja on suunniteltu keskustelun käynnistäjäksi jokaisessa kodissa, mikä saa aikaan muutoksen, joka meidän on nähtävä”, Aashay Shah, yksi Django Digitalin perustajista, sanoi.

Digitaalisen brändielokuvan on kuvannut SM Productions, ja sen on editoinut Django. Digitaalinen kampanja #HarGharDiwali on livenä YouTuben, Facebookin, Instagramin, LinkedInin ja Twitterin Research & Ranking -kanavilla.

Koulutuksen ja vaikutusvallan lisäämisen avulla Research & Ranking pyrkii luomaan osallistavamman ja vaikutusvaltaisemman yhteiskunnan, jossa jokainen sukupuolesta riippumatta voi tehdä tietoisia sijoituspäätöksiä luottavaisesti.

Samankaltaiset artikkelit