Design Village India ja TU Delft muodostavat yhteisymmärryspöytäkirjan akateemista ja teollista vaihtoa varten

The Design Village India and TU Delft forges MoU for academic and industrial exchange

Noidassa sijaitseva Design Village (TDV) on äskettäin solminut yhteisymmärryspöytäkirjan (MoU) hollantilaisen TU Delftin kanssa. Virallisen tiedotteen mukaan tällä sopimuksella pyritään edistämään akateemista ja teollista yhteistyötä näiden laitosten välillä, ja se sisältää viiden vuoden kahdenvälisen kansainvälisen teollisuuden vaihto- ja yhteistyöohjelman.

Tämä kumppanuus TDV:n ja TU Delftin välillä on huomionarvoinen saavutus maailmanlaajuisessa akateemisen huippuosaamisen ja suunnittelun innovaatioiden etsimisessä. Sen odotetaan tarjoavan opiskelijoille korvaamattomia mahdollisuuksia kulttuurien väliseen koulutukseen, altistumista monenlaisille suunnittelumenetelmille ja mahdollisuuden soveltaa taitojaan tosielämässä, tiedotteessa mainitaan.

”Kahden instituution välinen suhde juontaa juurensa alusta alkaen, jolloin toteutettiin tulevaisuuden suunnittelukoulu. Tämä yhteisymmärryspöytäkirja vahvistaa sitoutumistamme muutosten suunnitteluun ja pitkän aikavälin vaikutuksen luomiseen sekä perustan globaaleille ja universaaleille oppijoille”, TDV:n apulaisdekaani Vatsal Agarwal sanoi.

Molemmat toimielimet väittävät odottavansa innolla tämän yhteisymmärryspöytäkirjan tarjoamia mahdollisuuksia tiedon jakamiseen, tutkimusyhteistyöhön ja teollisuuden liittoutumiseen. Perimmäisenä tavoitteena on edistää laajempaa muotoiluyhteisöä tarjoamalla arvokkaita oivalluksia ja innovaatioita, joilla voi olla julkaisun mukaan merkittävä vaikutus alalla.

Samankaltaiset artikkelit