YES Pankki, ANQ lanseeraa yhteistuotemerkkien luottokortit ”Pi” ja ”Phi” – tunne ainutlaatuiset ominaisuudet ja edut

YES Bank, ANQ launch co-branded credit cards 'Pi' and 'Phi' - Know unique features and benefits

Yksityinen sektori YES Bank on tehnyt yhteistyötä bengalurulaisen rahoituspalvelujen tarjoajan ANQ:n kanssa paljastaakseen kaksi intialaisille kuluttajille tarkoitettua luottokorttia. Nämä kaksi korttia ovat Pi- ja Phi-yhteisbrändättyjä kortteja.

”Tämän strategisen kumppanuuden tavoitteena on kuroa umpeen perinteisen pankkitoiminnan ja fintech-alan välinen kuilu tarjoamalla innovatiivisia ratkaisuja kuluttajien muuttuviin tarpeisiin”, yhtiöt sanoivat yhteisessä lausunnossa.

 • YES Bank ANQ Pi -luottokortti on vain digitaalinen kortti, joka tarjoaa saumattoman UPI-luoton kotimaan maksutapahtumiin ja tarjoaa käyttäjille käteviä ja turvallisia maksuvaihtoehtoja.
 • Ilman liittymis- tai vuosimaksuja tämä kortti tarjoaa taloudellista joustavuutta ilman lisäkustannuksia.
 • Käyttäjät voivat ansaita 8 palkintopistettä yli 2000 Rs:n UPI-tapahtumista ja saada samalla RuPay Platinum -etuja lisäetuja varten.
 • Kortti tarjoaa nopeutettuja palkkioita UPI-kulutuksesta, mikä parantaa jokaisen tapahtuman arvoa.
 • Käyttäjät voivat helposti muuntaa ostoksia EMI:ksi, mikä lisää tämän innovatiivisen kortin joustavuutta entisestään.
 • YES Bank ANQ Phi Credit Card palvelee sekä kotimaisia ​​että kansainvälisiä ostoksia fyysisellä korttimuodollaan ja tarjoaa käyttäjille monipuolisia kulutusvaihtoehtoja.
 • Kuten Pi-kortilla, liittymismaksuja ei peritä, mikä varmistaa saavutettavuuden kaikille käyttäjille.
 • Tämä kortti tarjoaa palkintoja eri luokista, mukaan lukien ruokailut ja matkat, jolloin käyttäjät voivat maksimoida etunsa jokaisella kulutuksella.
 • Käyttäjät voivat nauttia polttoainelisämaksuista ja pääsystä kansainväliseen loungeen, mikä lisää lisäarvoa korttien käyttöön.
 • Tämä kortti tarjoaa vertaansa vailla olevan palkkiopotentiaalin, sillä se voi ansaita 24 palkintopistettä valituista luokista 200 Rs:n kuluista ja 4 palkintopistettä muista 200 Rs:n kuluista.
 • Sekä verkko- että offline-ostoksille maailmanlaajuisesti soveltuva Phi-kortti tarjoaa käyttäjille kattavan ja palkitsevan maksuratkaisun kaikkiin heidän tarpeisiinsa.

”Tämä yhteistyö merkitsee merkittävää askelta kohti tarjoamalla intialaisille kuluttajille vertaansa vailla olevia vaihtoehtoja sekä kulutuksen että palkkioiden suhteen. YES BANKin ja ANQ:n välinen kumppanuus ilmentää vastausta nopeasti kehittyvään digitaaliseen rahoitusmaailmaan, jolle on ominaista teknologinen kehitys ja muuttuva kuluttajakäyttäytyminen”, lausunnossa todetaan.

ANQ:n perustaja Ashish Khandelwal sanoi: ”Tämä kumppanuus YES Bankin kanssa näiden yhteistuotemerkkien luottokorttien lanseeraamiseksi on osoitus sitoutumisestamme. ANQ:n fintech-ratkaisuilla keskitymme älykkäiden digitaalisten ratkaisujen mahdollistamiseen. Kyllä Pankin visio on saumattomasti linjassa tavoitteemme kanssa tarjota maksimaalista lisäarvoa taitaville kuluttajille. Yhdessä olemme sitoutuneet varmistamaan, että tämä allianssi tuo esiin älykkäitä rahoitusratkaisuja, jotka vastaavat nykyajan kuluttajien muuttuviin tarpeisiin.”

YES BANKin ja ANQ:n aloittaessa tämän matkan he korostavat laajempaa siirtymistä kohti digitaalista taloutta, ja heidän yhteistyönsä toimii ohjaavana valona Intian fintech-ekosysteemin tulevaisuudelle, lausunnossa todettiin ja lisättiin, että ANQ:n strateginen visio ja YES BANK kohdistaminen tähän segmenttiin korostaa syvällistä ymmärrystä markkinoiden tulevasta kehityksestä.

Anil Singh, YES BANKin luottokorttien ja kauppiaiden hankinnan maajohtaja, sanoi: ”Yhdessä ANQ:n kanssa olemme valmiita esittelemään uraauurtavan palkitsemisekosysteemin ja korttiratkaisut, jotka yhdistävät saumattomasti perinteisen pankkitoiminnan luotettavuuden fintech-innovaatioiden ketteryyteen. Yhteistyömme tarkoituksena on määritellä korttiteollisuus uudelleen ja tarjota kuluttajille vertaansa vailla olevia vaihtoehtoja kulutuksen ja palkkioiden suhteen.

Samankaltaiset artikkelit