Vanhan SBI-asiakkaan pankkiautomaattikortti vanheni, mutta pankki kieltäytyi myöntämästä sitä uudelleen automaattisesti – tässä syy

sbi atm debit card news

SBI-pankkiautomaatti-/pankkikorttisäännöt: Vaikka pankit yleensä lähettävät pankki-/pankkiautomaattikortit automaattisesti niiden voimassaolon päätyttyä asiakkaiden rekisteröityyn osoitteeseen, SBI-asiakas kohtasi äskettäin toisenlaisen tilanteen.

SBI-asiakkaan sosiaalisessa mediassa jakamien tietojen mukaan hänellä on ollut SBI-tili 10 vuotta. Hänen pankkikorttinsa vanheni äskettäin, mutta sen sijaan, että se olisi lähettänyt sen hänen osoitteeseen automaattisesti, Intian valtionpankin (SBI) sivukonttori käski häntä hakemaan uudelleen.

Asiakas julkaisi ongelmansa X:ssä (entinen Twitter) merkitsemällä SBI:n ja kysynyt syytä.

”Arvoisa herra, minulla on SBI-tili viimeiseltä 10 vuodelta, minulla on Debit-kortti ja se vanheni, yleensä kaikki pankit lähettävät debit-kortin automaattisesti, mutta konttorini sanoo, että voinko hakea debit-korttia vielä kerran? vaikka minulla on aktiivinen tili?”, SBI-asiakas kirjoitti.

SBI Debit/ATM -kortin uudelleen myöntämisen sääntö

SBI:n sääntöjen mukaan pankki lähettää pankkikortteja automaattisesti asiakkaiden rekisteröityihin osoitteisiin vain, kun

  • tili ei ole rahoitustili
  • asiakas on käyttänyt korttia vähintään kerran viimeisen 12 kuukauden aikana
  • Asiakkaan PAN on kylvetty tilille.

Muussa tapauksessa SBI-asiakkaiden on haettava konttorista uusi kortti KYC-asiakirjojen kanssa.

sbi-atm-kortin säännöt
Lähde: Twitter

Vastatessaan asiakkaan kyselyyn SBI julkaisi yllä olevat tiedot sanoen: ”Ymmärrämme huolenne. Huomaa kuitenkin, että kolme kuukautta ennen Debit-kortin voimassaolon päättymistä pankki lähettää asiakkaalle uuden kortin hänen rekisteröityyn osoitteeseen; edellyttäen, että tili ei ole osakkuustili, asiakas on käyttänyt korttia vähintään kerran viimeisen 12 kuukauden aikana ja PAN on kylvetty tilille. Kaikissa muissa tapauksissa Asiakkaan on haettava konttorista uusi kortti KYC-asiakirjojen kanssa.”

Samankaltaiset artikkelit