Zaggle tekee yhteistyötä Hyperfacen kanssa yritysten luottokorttien tehostamiseksi

Zaggle partners with Hyperface to power its corporate credit cards

Zaggle, Intian johtava ja listattu B2B SaaS FinTech, joka tarjoaa kulutusautomaatioratkaisuja, on ilmoittanut yhteistyöstään Hyperfacen kanssa, Aasian ensimmäisen luottokortit palveluna (CCaaS) -alustan kanssa. Kumppanuus vahvistaa Zagglen tuotevalikoimaa ja lisää sen kustannushallintaratkaisuja usean lompakon toimivuudella.

Zaggle laajentaa nopeasti läsnäoloaan yhteisbrändättyjen luottokorttien markkinoilla tekemällä yhteistyötä johtavien pankkien kanssa.

Tämä vastaa Zagglen sitoutumista tarjota yrityksille luokkansa parhaita rahoitustuotteita ja -palveluita, edistää niiden kasvutavoitteita ja varmistaa ylivertainen asiakaskokemus tuomalla huippuluokan ratkaisuja sekä yrityskortteihin että vähittäis-/kuluttajakortteihin.

”Tämä kumppanuus on osoitus omistautumisestamme tarjota luokkansa parhaita rahoitusratkaisuja yritysasiakkaille. Yhdessä Hyperfacen kanssa meillä on mahdollisuudet johtaa alaa yritysten luottokorttien uudelleenmäärittelyssä”, sanoi Avinash Godkhindi, Zagglen MD ja toimitusjohtaja.

”Kumppanuutemme Zagglen kanssa on jännittävä vertailukohta Hyperfacen matkalla. Olemme innoissamme yhteistyöstä Zagglen kanssa yritysten luottokorttien mullistamiseksi ylivertaisilla kulujenhallintaominaisuuksilla. Yhteinen visiomme on linjassa finanssipalvelumaailman uudelleenmuokkauksen, innovatiivisten ratkaisujen toimittamisen ja yleisen asiakaskokemuksen parantamisen kanssa”, sanoi Ramanathan RV, yksi Hyperfacen perustajista ja toimitusjohtaja.

Hyperfacen CCaaS-alusta tarjoaa kattavan ratkaisun yrityksille, jotka haluavat käynnistää ja hallita omia brändättyjä luottokorttiohjelmiaan. Sen keskeisiä menestyksiä ovat muun muassa Intian ensimmäisen mukautettavan luottokortin ja yhteistuotemerkin luottokortin mahdollistaminen yhdessä Intian johtavista matkailualustoista.

Yhtiön mukaan tämä yhteistyö on merkittävä virstanpylväs molemmille yrityksille, mikä osoittaa heidän yhteistä sitoutumistaan ​​innovaatioon ja kasvuun. Yhdistämällä asiantuntemuksensa Zaggle ja Hyperface ovat valmiita mullistamaan yritysten tavan hallita kulujaan ja käyttää rahoitustuotteita.

Samankaltaiset artikkelit