Noida Expressway: Hotspot kiinteistösijoituksiin

Noida Expressway: A hotspot for real estate investments

Noida Expressway on kehittynyt kukoistavaksi kaupalliseksi, IT- ja ITES-keskukseksi, joka on määritellyt alueen kiinteistömaailman uudelleen muutaman viime vuoden aikana. Noidan, Greater Noidan ja Yamuna Expresswayn välisillä yhteyksillä on ollut keskeinen rooli tämän käytävän muuttamisessa tehokkaaksi kiinteistökeskukseksi. Venytys on nähnyt huomattavan nousun sekä kaupallisissa että asuinhankkeissa, mikä tekee siitä paratiisi sijoittajille ja asunnon ostajille.

Noida Expresswayn käännekohta oli Jewarin lentokentän rakentamisen alkaminen. Tämä katalysoi uutta kehityksen aikakautta, mikä teki alueen erittäin ylelliseksi asuin- ja kaupalliseksi keskukseksi.

Tämän seurauksena alueella on ollut uskomaton nousu, joka houkuttelee sijoittajia ja kehittäjiä, jotka ovat innokkaita hyödyntämään kasvavat kiinteistömahdollisuudet. Sen maisemaa ovat muokanneet paitsi liitettävyyden lisäksi myös tunnettujen kiinteistökehittäjien kaukonäköiset aloitteet. Monikansallisten yritysten ja IT-yritysten ilmaantuminen, jotka tunnustavat Noida Expresswayn potentiaalin, on edelleen edistänyt sen muuttumista kukoistavaksi kaupalliseksi keskukseksi.

Noida-Greater Noida Expressway on noussut dynaamisena käytävänä, joka on todistamassa suurten IT- ja kaupallisten keskusten kehitystä. Tästä strategisesta osuudesta on tullut suosituin kohde yrityksille, niin kotimaisille kuin kansainvälisillekin yrityksille, jotka etsivät huippuluokan infrastruktuuria ja suotuisaa kasvuympäristöä.

Viimeaikaiset kehitystyöt, mukaan lukien Noida-Greater Noida Metron laajennus, Yamuna Expressway ja kansainvälinen lentokenttä, ovat parantaneet merkittävästi alueen saavutettavuutta tehden Noida Expresswaysta erinomaisen kohteen kiinteistösijoituksiin. Kiinteistöjen hintojen nousu heijastaa selvästi kasvavaa kysyntää, mikä tekee siitä houkuttelevan vaihtoehdon pääoman arvonnousua ja vuokratuloa etsiville. Älykäs kaupunkikonseptien integrointi on vienyt Noida Expresswayn tulevaisuuteen. Älykkäästä infrastruktuurista, älykkäistä liikennejärjestelmistä ja digitaalisista yhteyksistä on tullut olennainen osa alueen kiinteistömaailmaa. Kehittäjät hyödyntävät näitä edistysaskeleita mukautuakseen asukkaiden ja sijoittajien muuttuviin tarpeisiin, mikä vahvistaa Noida Expresswayn asemaa kiinteistövoimanlähteenä.

Kommentoimalla samaa, Dr. Amish Bhutani, toimitusjohtaja, Group 108, sanoi: ”Noida Expressway on käynyt läpi ilmiömäisen muutoksen, ja olemme ylpeitä saadessamme olla osa tätä matkaa. Strategiset yhteydet ja tuleva projekti, kuten Jewarin kansainvälinen lentoasema, ovat asettaneet alueen kiinteistösijoitusten hotspotiksi. Strategisesti Noida Expresswayn varrella sijaitseva projektimme One FNG pyrkii tarjoamaan täydellisen kaupallisen kohteen ja takaamaan rikastuttavan kokemuksen, joka on sopusoinnussa sijoittajien ja vierailijoiden muuttuvien tarpeiden kanssa.

SKA Groupin johtaja Sanjay Sharma sanoi: ”Noida Expressway on noussut majakkaksi niille, jotka etsivät sekä asuin- että kaupallisia mahdollisuuksia. Noidan kansainvälisen lentokentän rakentaminen ja hallituksen visio Yamuna Expresswaysta ovat nostaneet alueen asemaa entisestään. Uskomme osallistuvamme alueen kehitykseen luomalla tiloja, jotka määrittelevät ylellisyyden uudelleen ja tarjoavat harmonisen sekoituksen työtä ja elämää. Kun tarkastellaan sijoittajien valtavaa palautetta, odotamme alueen kasvun nousevan.”

Kasvavan suosionsa ansiosta sekä liike- että asuintilojen kysyntä on todennäköisesti nousussa.

Salil Kumar, CRC Groupin myynti- ja markkinointijohtaja, sanoi: ”Viime vuosien aikana Noida Expresswaysta on tullut kasvun ja vaurauden synonyymi. Hankkeemme, CRC The Flagship, joka on kehitetty tien päällä, kuvastaa sitoutumistamme laatuun ja innovaatioihin. Vakiintuneiden metroasemien, tulevien metrolaajennusten ja kansainvälisen lentokentän läheisyyden ansiosta saavutettavuus alueella on koholla, mikä tekee siitä optimaalisen keskuksen kiinteistösijoituksille. Odotamme niin liike- kuin asuintilojen kysynnän kasvavan valtavasti paikallisten ostajien lisäksi myös lähialueilta tulevien työmatkalaisten keskuudessa.”

Yukti Nagpal, johtaja, Gulshan Group, sanoi: ”Noida Expresswayn kehitys asuin- ja IT/ITES-keskukseksi on todella kiitettävää. Kehityksemme pikatien varrella on suunniteltu muuttamaan horisontti pilvenpiirtäjäkaupungiksi. Alue tarjoaa laajan vaikutusalueen varakkaille henkilöille, ja olemme innoissamme kasvunäkymistä. Vahvistuneiden ostajien saatavuus on yksi tärkeimmistä kaupallisen kehityksen voittoon johtavista tekijöistä. Älykäs kaupunkikonseptien integrointi vahvistaa entisestään Noida Expresswayn asemaa kiinteistöparatiisina.

Samankaltaiset artikkelit