Tarvitsetko kiireellisesti käteistä? Käytä Aadhaar ATM -palvelua nostaaksesi rahaa mukavasti kotonasi

Need urgent cash? Use Aadhaar ATM service to withdraw cash from the comfort of your home

Aadhaar ATM käteisen nosto: Jos tarvitset kiireellistä käteistä mutta olet liian kiireinen käydäksesi pankissa tai postiautomaatissa, voit käyttää India Post Payments Bankin (IPPB) Aadhaar ATM (AePS) -palvelua nostaaksesi käteistä kotona istuen.

Sosiaalisen median alustalla 'X' olevassa viestissä IPPB kirjoitti: ”Tarvitsetko kiireellisesti käteistä, mutta sinulla ei ole aikaa käydä pankissa? Älä huoli! IPPBONLine Aadhaar ATM (AePS) -palvelun avulla voit nostaa käteistä mukavasti kotoa käsin. Postimies auttaa sinua nostamaan käteistä nyt kotiovellesi. Hyödynnä nyt!”

AePS-palvelun kautta pankkiasiakas voi käyttää Aadhaaria identiteettinä Aadhaar-pankkitililleen ja suorittaakseen peruspankkitapahtumia, kuten saldokyselyä, käteisnostoa ja rahalähetyksiä yrityskirjeenvaihtajan kautta.

Palvelut ovat saatavilla AePS-palvelun kautta

Osana AePS:n palveluita asiakas voi nostaa käteistä, tiedustella tilin saldoa, ladata minitiliotteen ja tehdä Aadhaarista Aadhaariin varojen siirtoa.

Asiakkaalla, joka haluaa käyttää AePS:ää, tulee olla pankkitili AePS:ään osallistuvassa pankissa ja hänen Aadhaarin tulee olla linkitettynä toisessa pankissa olevaan pankkitiliin India Post Payments Bankin ohjeiden mukaisesti.

Kauppa suoritetaan käyttämällä vain asiakkaan biometristä tunnistautumista.

Mitä tapahtuu, jos asiakas syöttää väärän Aadhaar-numeron?

Jos asiakas syöttää väärän Aadhaar-numeron tai valitsee väärän pankin, jossa hänellä ei ole Aadhaar-linkitettyä pankkitiliä, tapahtuma hylätään asianmukaisella vastausviestillä. ”Lisäksi, koska asiakas voi linkittää Aadhaarinsa useisiin pankkeihin, asiakkaan tulee valita oikea pankki, josta hän haluaa suorittaa tapahtuman. Mikäli asiakkaalla on useampi kuin yksi tili valitussa pankissa, veloitetaan vain ensisijaista tiliä eikä asiakas voi valita pankkitiliä tapahtumahetkellä”, IPPB vastasi verkkosivuillaan julkaistuissa usein kysytyissä kysymyksissä.

Entä jos asiakkaalla on useita tilejä, jotka on linkitetty hänen Aadhaar-numeroonsa?

Jos asiakkaalla on samassa pankissa useita Aadhaariin yhdistettyjä tilejä, AePS-palvelut toimivat vain Aadhaariin liitetyn ensisijaisen tilin kanssa. ”Asiakkaan on otettava yhteyttä pankkiinsa määrittääkseen/vaihtaakseen ensisijaisen tilin linkityksen.”

Entä jos asiakkaalla on useita tilejä, jotka on linkitetty hänen Aadhaar-numeroonsa

Koska tilit ovat eri (useissa) pankeissa, asiakas voi valita AePS-sovelluksessa pankin nimen, josta tapahtuma tulee suorittaa.

Samankaltaiset artikkelit