JSW One tarkastelee listautumisantia seuraavien 18–24 kuukauden aikana – Market News

ipo

JSW One Platforms, JSW Groupin verkkokauppayritys, suunnittelee julkisen listautumisen (IPO) käynnistämistä seuraavien 18–24 kuukauden aikana. Sajjan Jindalin johtamaan JSW Groupiin kuuluva yritys on nimittänyt Manipal Education and Medical Groupin (MEMG) perustajan ja puheenjohtajan Ranjan Pain itsenäiseksi johtajaksi.

Tämä on seurausta JSW Infrastructure -yhtiön listautumisannista viime vuoden syyskuussa, jolloin konsernin satamaliiketoiminta keräsi 2 800 miljoonaa rupiaa julkisella tarjouksella. Aiemmin tänä vuonna JSW Group aloitti JSW Cementin listautumisprosessin aikoen kerätä noin 6 000 miljoonaa rupiaa.

”Pain syvä tietämys sähköisen kaupankäynnin ekosysteemistä ja opastus on ratkaisevan tärkeää kasvun ja hallintorakenteiden parantamisessa, kun pyrimme listautumaan seuraavien 18-24 kuukauden aikana”, JSW One Platformsin johtaja Parth Jindal sanoi lausunnossaan.

Listautumisannin tarkempia tietoja ei heti julkistettu.

Teknologia-alustalla, jolla on kaksi liiketoimintadivisioonaa – JSW One MSME ja JSW One Home (business-to-consumer venture) – oli julkaissut tavaran bruttoarvo (esitys kaikista alustalla myydyistä tavaroista tai palveluista) noin 9 000 miljoonaa rupiaa. vuonna 24. Yrityksen tavoitteena on 20 miljardin dollarin GMV vuoteen 2032 mennessä.

Ryhmä on myös varannut 4 000 miljoonan ruplan investoinnin, kunnes liiketoiminta menee nollaksi.

MEMG:n Pain roolista, joka on myös kouluttaja ja yrittäjä, JSW One Platforms sanoi tarjoavansa strategista ohjausta ja oivalluksia.

JSW Groupilla on toimintaa useilla aloilla, kuten teräs-, energia-, infrastruktuuri-, sementti-, maali-, B2B-sähköinen kaupankäynti, puolustus, riskipääoma ja urheilu.

Samankaltaiset artikkelit