Delaporten jäähyväiset: Päätavoitteeni on valmis – Teollisuusuutiset

Thierry Delaporte

Wipron entinen toimitusjohtaja Thierry Delaporte sanoi jäähyväisviestissään työntekijöille, että hänen päätavoitteensa on valmis yrityksen muutoksen perustavanlaatuisten elementtien kanssa.

Delaporte sanoi, että hänen seuraajansa Pallia ajaa huippuosaamista tämän muutoksen takana ja siirtyy kohti kaikkien yrityksen tekemien investointien toteuttamista.

”Kaksitoista yrityskauppaa ei tarkoita teidän kaikkien visiota, strategiaa ja ponnisteluja, varsinkin kun kaksi niistä sattuu olemaan Wipron historian suurimpia – Capco ja Rizing”, Delaporte kirjoitti postissa.

Hän ylisti uutta toimitusjohtajaa Srinivas Palliaa ja kutsui häntä yhdeksi vahvimmista johtajistaan ​​johtoryhmässä ja on ”luonnollisin valinta” johtaa yritystä.

”Seuraavien kahden kuukauden aikana työskentelen Srinin kanssa tämän roolin siirtämiseksi, kun hän valmistautuu viemään Wipron seuraavalle kasvukierrokselle”, Delaporte sanoi.

Hän sanoi myös olevansa ylpeä johtoryhmästä, jossa on sekä kotimaisia ​​johtajia että alan uusia kykyjä.

”Tämä on tiimi, joka on inspiroiva ja tavoitteellinen monimuotoisuudessaan ja kokemuksensa laajuudessa. Nykyään 35 prosenttia suorista raporteistani on naisia, kun luku neljä vuotta sitten oli 5 prosenttia. Uskon vakaasti, että Wiprossa ei ole rajoituksia ansioituneiden kollegoiden mahdollisuuksille, hän sanoi.

Samankaltaiset artikkelit