Snap ylitti ensimmäisen vuosineljänneksen odotukset, osakkeet hyppäsivät 25 % – Brand Wagon News

Shares of Snap spiked 25% to .32 in after-market trading.

Snap, avaa uusi välilehti, ylitti Wall Streetin odotukset neljännesvuosittaisesta liikevaihdosta ja käyttäjien kasvusta torstaina, sillä mainosjärjestelmän parannukset tuottivat tuloksia odotettua nopeammin.

Snapin osakkeet nousivat 25 % 14,32 dollariin jälkimarkkinakaupassa.

Valokuvaviestintäsovelluksen Snapchat omistaja on työskennellyt viimeisen vuoden ajan parantaakseen mainosten kohdistamista käyttäjille ja yksinkertaistaakseen ihmisten vuorovaikutusta mainosten kanssa. Yhtiö on historiallisesti taistellut kilpailla paljon suurempia kilpailijoita vastaan, kuten Facebookin omistaja Meta Platforms, avaa uuden välilehden digitaalisista mainostuloista.

Liikevaihto 31. maaliskuuta päättyneellä ensimmäisellä neljänneksellä oli 1,2 miljardia dollaria, mikä on 21 % enemmän kuin edellisen vuoden neljänneksellä ja ylitti analyytikoiden konsensusarvion, joka oli LSEG:n tietojen mukaan 1,12 miljardia dollaria.

Osakkeenomistajille lähettämässään kirjeessä Snap sanoi, että sen liiketoiminta parani odotettua nopeammin mainosjärjestelmän päivitysten ja sellaisten ominaisuuksien kysynnän vuoksi, jotka auttavat brändejä lisäämään myyntiä tai verkkosivustojen klikkauksia.

”Vuosien ahkera työ alkaa tuottaa tulosta Snapin mainosliiketoiminnalle”, sanoi Emarketerin vanhempi analyytikko Max Willens ja lisäsi, että neljännesvuosittaisen raportin mukaan Snapilla voi olla vahva vuosi edessä.

Snap ennustaa ruusuisen kuvan toiselle vuosineljännekselle, sillä se odottaa tuloja 1,23–1,26 miljardin dollarin välillä. Ohje ylitti analyytikoiden 1,22 miljardin dollarin odotukset.

Snapchatin päivittäisten aktiivisten käyttäjien määrä kasvoi 422 miljoonaan ensimmäisen vuosineljänneksen aikana, mikä ylitti analyytikoiden 419,6 miljoonan odotukset.

Yhdysvaltain senaatti hyväksyi tiistaina lain, joka antaa kiinalaiselle teknologiayritykselle ByteDancelle enintään vuoden aikaa luopua hurjan suositusta videosovelluksestaan ​​TikTok, tai muuten sovellus kielletään Yhdysvalloissa.

Snap esitteli TikTok-tyyppisen ominaisuutensa nimeltä Spotlight vuonna 2020, ja mainosten ostajat ovat kertoneet Reutersille, että Snap hyötyy joistakin markkinointibudjeteista, jos TikTok ei ole enää saatavilla.

Reuters raportoi torstaina, että ByteDance mieluummin sulkee TikTokin, jos se käyttää laillisia vaihtoehtojaan lainsäädännön torjumiseksi.

Snap sanoi, että sen odotetaan kasvavan 431 miljoonaan käyttäjään toisella vuosineljänneksellä.

Santa Monicassa, Kaliforniassa sijaitseva yritys lisäsi, että se odottaa sen neljännesvuosittaisten infrastruktuurikustannusten olevan 83–85 senttiä käyttäjää kohden loppuvuoden aikana.

Samankaltaiset artikkelit